Geraltın kılıcı 84 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.809 Çözümler 19 Beğeniler 3.873 Yer Cintra Bugün 04:51 #21 The Mentalist ve True Detective öneririm.
deiinzz 23 Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 774 Beğeniler 587 58 dakika önce #22 michaelscofield dedi: Şimdi bitirdim filmi. Hala şoktayım, böyle bir film olamaz. İnsanlık bu filmi hak etmiyor. Hala şaşkınım “ben ne izledim?” diye. Oturup düşünmeye başladım, bu filmi nasıl yapmışlar diye. Muazzam, kusursuz. Genişletmek için tıkla... Sadece filmin müzikleri bile başyapıt. Gerçekte doğa üstü bir film.
michaelscofield dedi: Şimdi bitirdim filmi. Hala şoktayım, böyle bir film olamaz. İnsanlık bu filmi hak etmiyor. Hala şaşkınım “ben ne izledim?” diye. Oturup düşünmeye başladım, bu filmi nasıl yapmışlar diye. Muazzam, kusursuz. Genişletmek için tıkla... Sadece filmin müzikleri bile başyapıt. Gerçekte doğa üstü bir film.
KS KS michaelscofield 12 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.499 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.055 Yer İstanbul 28 dakika önce #23 deiinzz dedi: Sadece filmin müzikleri bile başyapıt. Gerçekte doğa üstü bir film. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Sonu o kadar iyiydi ki, 2 kere izledim sırf o kısmı. Mutlaka bir daha izleyeceğim. Aklımdan çıkmıyor.
deiinzz dedi: Sadece filmin müzikleri bile başyapıt. Gerçekte doğa üstü bir film. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Sonu o kadar iyiydi ki, 2 kere izledim sırf o kısmı. Mutlaka bir daha izleyeceğim. Aklımdan çıkmıyor.