Her gece uyumadan önce film izliyorum. Bu konuya yazacağınız her filmi izleyeceğim. Tek bir isteğim var: Saf aksiyon türü istemiyorum. Daha çok hikâyesi ön planda olan filmler arıyorum. Sürekli silah, çatışma ve patlama sahneleri artık ilgimi çekmiyor; böyle filmleri direkt izleyemiyorum bile.

Aksiyon dışında her tür olabilir. Akıl Oyunları, Esaretin Bedeli, Zindan Adası, Prisoners gibi yapıtları seviyorum. Hikâyesi güçlü, düşündüren, akılda kalan filmler önerirseniz sevinirim.

Her gece uyumadan önce film izliyorum. Bu konuya yazacağınız her filmi izleyeceğim. Tek bir isteğim var: Saf aksiyon türü istemiyorum. Daha çok hikâyesi ön planda olan filmler arıyorum. Sürekli silah, çatışma ve patlama sahneleri artık ilgimi çekmiyor; böyle filmleri direkt izleyemiyorum bile.

Aksiyon dışında her tür olabilir. Akıl Oyunları, Esaretin Bedeli, Zindan Adası, Prisoners gibi yapıtları seviyorum. Hikâyesi güçlü, düşündüren, akılda kalan filmler önerirseniz sevinirim.
Film olarak aklımda yok ancak animasyon/anime olarak gerçekten sağlam şeyler var isterseniz.

Tabii, onlarda film animasyon olması fark etmiyor.
Tamamdır.

Dizi olacak, ancak Vinland Saga izlemenizi şiddetle öneririm. Hayata bakış açımı değiştiren, halen kendimi bildim bileli izlediğim en iyi yapıttır kendisi.

Onun dışında Hayao Miyazaki'nin filmlerini önerebilirim. Spirited Away, Howl's Moving Castle, The Wind Rises gibi yapımlar.

A Silent Voice izlemenizi de öneririm. Cidden beni duygusal yapan nadir yapımlardan biriydi kendisi.