Akşamları film/dizi izlemek için kullanacağım. Bütçem konusunda tam emin değilim kaliteli ekrana ve hoparlöre sahip tabletler kaç TL'den başlıyorsa o kadar. Bütçe konusundada öneri verirseniz iyi olur. Birde peşin fiyatına taksitli yerlerden önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bende Ipad Air 5'inci nesil (M1) var. Laptobuma göre sesi çok daha kaliteli. Youtube'u genelde Ipad üzerinden takip ediyorum. Bazen sadece müzik açtığım da oluyor. Sesinden gerçekten çok memnunum. Ama başka bir tablet kullanmadım ben. Android'lerde durum nedir, bilemiyorum.
Bende Ipad 5'inci nesil (M1) var. Laptobuma göre sesi çok daha kaliteli. Youtube'u genelde Ipad üzerinden takip ediyorum. Bazen sadece müzik açtığım da oluyor. Sesinden gerçekten çok memnunum. Ama başka bir tablet kullanmadım ben. Android'lerde durum nedir, bilemiyorum.
Akşamları film/dizi izlemek için kullanacağım. Bütçem konusunda tam emin değilim kaliteli ekrana ve hoparlöre sahip tabletler kaç TL'den başlıyorsa o kadar. Bütçe konusundada öneri verirseniz iyi olur. Bir de peşin fiyatına taksitli yerlerden önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bütçenizi bilmediğimden direkt iPad Pro'da önerebilirim. Bu yüzden şu linkten cihaz bakıp şunlar nasıl diyebilirsiniz.
En ucuzdan en pahalıya yapın daha iyi olur.
Bütçenizi bilmediğimden direkt iPad Pro'da önerebilirim. Bu yüzden şu linkten cihaz bakıp şunlar nasıl diyebilirsiniz.
En ucuzdan en pahalıya yapın daha iyi olur.
Çıkarsan iPad Pro M4 satıyorlarmış bakabilirsin.
Çıkamazsan Honor magicpad 2 al derim. Neden dersen ekranı hoparlörü vs tam film izleme canavarı seni o yönden üzmez. Aksesuar konusunda sorun yaşayabilirsin ama.