• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Filmograf'ın (Ali Yaşar) Recep Baltaş hakkında yaptığı 2. video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben kız arkadaşıma "eşim" dediğimi, arkadaşlarımın kız arkadaşlarına "eşim" dediğini hatırlamıyorum. Bu sahiplenmek değil ki?
Bu konuda şahsen bir yorumda bulunmuyorum, sadece kendisinin beyan ettiği şeyi söylüyorum lütfen yanlış anlamayın.

Ben sadece bu arkadaşın neden kendisini önemli bir şey gibi gördüğünü merak ediyorum. Dost'un kanalına da binmiş olduğu gibi kimden kitle çekeceğine kimden prim kasacağına şaşırmış gibi gözüküyor.

Bir insan beceremediği bir alanda sağa sola ketçap olmak yerine limon satmalı. O onurun onda biri yok gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Kimin haklı olduğu, kimin hangi konularda yalan söylediği ya da hatalı varsayımlar yaptığı umurumda değil. Basit bir insanım, drama var dediler geldim.

Tüm bilgilerimiz panel sitelerinde geziyor sizce tek sorun benim onun evli olup olmadığını açıklamam mı olacak?

Ama merak etmeye gerek yok tamamen legal bir şekilde araştırdım.
Bana fark etmez hocam, ben sizin için söyledim. Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz, kimsenin başı ağrısın istemem.

Onu sahiplenme iç güdüsüyle söylediğini beyan ediyor. Hani böyle bir durumda sahiplenici bir tavır göstermiş.
Kendisi bu şekilde bir cevap verdi.
Eşin olmayan birine "eşim" demek, aklı başında olan bir insanın yapacağı bir şey değil. Yine fark etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…