Videoyu izlemeye devam ediyorum. Adam, eşine “eşim” demiyor; “kanalın menajeri” diyor. Yalan söylemek için daha ne kadar düşebilir bir insan diye hayretle izliyor ve videom için not alıyorum.

Şöyle ki: Eğer böyle bir durum varsa yanlış demesi gerekirdi. Ama sormak istiyorum, amacım suç atmak değil: Yüzde 25 payı kendi yüzde 50 hakkından mı istiyor yoksa ikinizin payından mı? Veya aynı şekilde sizin için de geçerli mi, bu yüzde 10 var mıydı? Varsa, pay sizin hakkınızdan mı yoksa genel paradan mı istendi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazdıklarımı forumda yönetici olduğum ve Recep abiyi sevdiğim için değil dışarıdan mantıklı bir bakış açısı ile düşündüğüm için yazdım, oradan kalkıp da "bu da körü körüne savunuyor" demeyin. Kanaldaki aboneler gibi bu adam diyorsa kesin doğrudur kafasında biri değilim. Bir içerik üreticisini 200 bin küsur aboneli bir kanalda eleştiri bombardımanına tutmak "alın bu adamı linçleyin" demenin kibar yolu. Zaten Türk insanının özünde körü körüne takip ettiği kişiyi, ürünü veya herhangi bir şeyi savunma huyu var.
Bu yazdıkların konusunda sana söylenmesi gereken tabiri söylersem muhtemelen olgunlukla karşılamak ve kararıma saygı duymak yerine beni cezalandıracaksın, o yüzden sadece profesyonel iş hayatının samimiyet ile değil, mantık üzerine çalıştığını anlamanı diliyorum. :thumbsup:

İlginç bir konu... Umarım haklı olan hakkını alır. İki taraftan da dinlemek lazım.

Son düzenleme:
Bu videoyu bu akşam izledim, çeşitli iddialarda bulunmuş hangileri doğrudur hangileri eğridir bunun üzerine konuşmak cevap videosu gelene kadar bekleyedursun Recep Baltaş'ın yaptığı işleri ve içeriklerinin kalitesini bir yana koyarak kendinin bazı sosyal konularda kantarın topuzunu kaçırarak hem kendine hem de karşı tarafa zarar verdiğini düşünüyorum. Bence açık sözlü olup olgun bir şekilde kararlar alınsa bu olay bu şekilde meydana gelmezdi. Ek olarak hesabımı tesadüfen yeni açtığımı da belirtmek isterim. Umarım iki taraf bu kırgınlıkları ve iletişimsizliği çözerek yollarını ayırırlar.

Bu videoyu bu akşam izledim, çeşitli iddialarda bulunmuş hangileri doğrudur hangileri eğridir bunun üzerine konuşmak cevap videosu gelene kadar bekleyedursun Recep Baltaş'ın yaptığı işleri ve içeriklerinin kalitesini bir yana koyarak kendinin bazı sosyal konularda kantarın topuzunu kaçırarak hem kendine hem de karşı tarafa zarar verdiğini düşünüyorum. Bence açık sözlü olup olgun bir şekilde kararlar alınsa bu olay bu şekilde meydana gelmezdi. Ek olarak hesabımı tesadüfen yeni açtığımı da belirtmek isterim. Umarım iki taraf bu kırgınlıkları ve iletişimsizliği çözerek yollarını ayırırlar.
Olmadı kardeşim şimdi, hesabını yeni açtıysan Recebistan'a karşısın demektir. Yazım kurallarına takılır, düşüncene takılır. Halbuki iş, siyasete benzer saçma sapan işler döner herkes rol yapar, herkes kandırmaya çalışır. Bu da aynı şekilde Ali Yaşar kendi çıkarı için bir kandırma arayışı dener, Recep de bakar biraz ses getirdi bu olay, bana inanmayanları geri inandırmalıyım der.

Olmadı kardeşim şimdi, hesabını yeni açtıysan Recebistan'a karşısın demektir. Yazım kurallarına takılır, düşüncene takılır. Halbuki iş, siyasete benzer saçma sapan işler döner herkes rol yapar, herkes kandırmaya çalışır. Bu da aynı şekilde Ali Yaşar kendi çıkarı için bir kandırma arayışı dener, Recep'te bakar biraz ses getirdi bu olay, bana inanmayanları geri inandırmalıyım der.

Dostum adama bu kadar nefret doluysan neden formunda takılıyorsun ki? Muhtemelen hayatında bir kere yüz yüze bile gelmedin. Varlığından haberi bile yok. 3 5 güne belli olur zaten her şey. Bir suçlu var ortada o gerçek ama herkesi dinlemek lazım. Sen "bu da" yazacağına hala "buda" yazıyorsan Tayland'daki mimariyi görmeni tavsiye ederim. Boşu boşuna koymadılar sol alta koskocaman "DÜZELT" butonunu.

@Recep Baltaş'ın videosunu atlamadan izledim. Bütün iddialar tek tek cevap verdiğini düşünüyorum. Ancak hala takıldığım bir şey var. Hafta içinde video yayına alınınca Filmograf'a mesajları paylaşmak için izin vereceğini söylemişti ama videoda sadece "Karşı taraf bize yazılı izin gönderirse biz mesajları paylaşacağız." diyor. Bu bize verdiğin söz değil.

Screenshot_20251012_224707_X.webp

İki taraf da birbirine izin ver mesajları paylaşayım diyor. E iki taraf da yayınladığı videoda açıkça izin veriyorum desin, herkes yayınlasın mesajları.