Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar çok eskiden oynadığım bir oyun vardı. Karakterleri 4 animeydi ve sıra sıra değişiyordu. Şehir vardı. Xbox classic modelinde oynuyordum 2000-2006 arası. Canavarları kesiyordum. Boss falan vardı. Kendime şifa ya da yetenek basabiliyordum. Oyun çevrimdışı bir oyun. Çok kesik kesik hatırlıyorum çocukluğumun oyunu olduğu için. Şehrin içinde gezebiliyorduk. Görevler yapıyorduk. Bu oyunun adı nedir?

Çözüm
Aklıma direkt şu geldi:

Oyun hakkında pek bilgi sahibi değilim ama genel hatlarıyla benzettim.

Bunlardaki karakterler "anime" değil gibi geldi ama belki konu sahibi yanlış hatırlıyordur. : )

Oyunun Persona 2 olduğunu sanmıyorum, sadece PS1 ve PSP'de var. Ama orijinal Xbox modelinde fazla RPG olmadığından, oyunu bulmamız kolay olur.

Xbox kütüphanesine biraz baksak buluruz gibime geliyor.

@Kedicik @brkdnmz Fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Oyun arkadan bakış açısı ile oynanıyor. God Of War 4 buna örnek olabilir. 2 kız 2 erkek olmak üzere 4 karakter var. Kuleler var şehirde oraya çıkabiliyoruz. Pazar yeri var. Şehrin kenarında liman var. Karakterlerin kendilerine ait silahları var. Şehrin dışında görevler yapabiliyoruz. Boss karakterler var dediğim gibi. Karakterlere can ve güç basabiliyoruz. Xbox Classic konsolunda oynamıştım tahminimce 97 ve 2005 arası bir oyun.

Yoksa oyun Sudeki olabilir mi? 2 kız 2 erkek var, şehir var, anime var, arka kamera var. Belki bu olabilir.

Aklıma direkt şu geldi:

X-Men Legends veya X-Men Legends II: Rise of Apocalypse olabilir mi? Oyun üstten bakmalı mıydı?

Bir de bunu buldum: Hunter: The Reckoning

Bunlardaki karakterler "anime" değil gibi geldi ama belki konu sahibi yanlış hatırlıyordur. : )

@Kedicik @brkdnmz Fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Oyun arkadan bakış açısı ile oynanıyor. God Of War 4 buna örnek olabilir. 2 kız 2 erkek olmak üzere 4 karakter var. Kuleler var şehirde oraya çıkabiliyoruz. Pazar yeri var. Şehrin kenarında liman var. Karakterlerin kendilerine ait silahları var. Şehrin dışında görevler yapabiliyoruz. Boss karakterler var dediğim gibi. Karakterlere can ve güç basabiliyoruz. Xbox Classic konsolunda oynamıştım tahminimce 97 ve 2005 arası bir oyun.

Aklıma direkt şu geldi:

Oyunun Persona 2 olduğunu sanmıyorum, sadece PS1 ve PSP'de var. Ama orijinal Xbox modelinde fazla RPG olmadığından, oyunu bulmamız kolay olur.

Yoksa oyun Sudeki olabilir mi? 2 kız 2 erkek var, şehir var, anime var, arka kamera var. Belki bu olabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Yoksa oyun Sudeki" olabilir mi? 2 kız 2 erkek var, şehir var, anime var, arka kamera var. Belki bu olabilir.

Ağlayıp geliyorum bir dakika.