Çözüldü Finlandiya'dan alınan hediyeden Steam hesabına bir şey olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 607
  • Etiketler Etiketler
    steam
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Bir arkadaş Finlandiya'dan bana Dscape From Backrooms hediye etti, oyunu şu an indiriyorum ve oynayacağım. Bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınıza geldiğine ve indirdiğinize göre sıkıntı olmamış şu ana kadar. Bundan sonra da sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınıza geldiğine ve indirdiğinize göre sıkıntı olmamış şu ana kadar. Bundan sonra da sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Normalde Türkiye'den yurt dışından birine oyun hediye edersek alamıyor diye biliyorum hatta uyarı olarak çıkıyor. Sonrasında ne oluyor, alabiliyor mu bilmiyorum ancak eğer alınıyorsa hesabıma bir şey olur mu? Orada oyun 8 euro'ymuş, bizde 5 dolar. Ben bir şey olacağını sanmıyorum ama bir yandan da emin değilim.

Sıkıntı olmaz. Olursa eğer sizlere bir mail veya uyarı mesajı gelir zaten.

@1589 Zaten kısıtlama yapılmış bölgelere istesen de gönderemezsin. Türkiye, buna bir örnek. Kimseye gönderemiyoruz neredeyse. Sana gönderebildiğine göre Finlandiya'dan Türkiye'ye kısıtlama yoktur muhtemelen. Bu yüzden bir sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…