Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eğer ki bir sıkıntı olsaydı hediyenizi alamazdınız. Steam bu konuda böyle bir şey yazmış:
help.steampowered.com
Steam Destek :: Steam Hediyeleri
Beyazıt
Üstün
Hesabınıza geldiğine ve indirdiğinize göre sıkıntı olmamış şu ana kadar. Bundan sonra da sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Türkiye'den yurt dışından birine oyun hediye edersek alamıyor diye biliyorum hatta uyarı olarak çıkıyor. Sonrasında ne oluyor, alabiliyor mu bilmiyorum ancak eğer alınıyorsa hesabıma bir şey olur mu? Orada oyun 8 euro'ymuş, bizde 5 dolar. Ben bir şey olacağını sanmıyorum ama bir yandan da emin değilim.Hesabınıza geldiğine ve indirdiğinize göre sıkıntı olmamış şu ana kadar. Bundan sonra da sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Beyazıt
Üstün
Sıkıntı olmaz. Olursa eğer sizlere bir mail veya uyarı mesajı gelir zaten.Normalde Türkiye'den yırt dışından birine oyun hediye edersek alamıyor diye biliyorum hatta uyarı olarak çıkıyor. Sonrasında ne oluyor, alabiliyor mu bilmiyorum ancak eğer alınıyorsa hesabıma bir şey olur mu? Orada oyun 8 euro'ymuş, bizde 5 dolar. Ben bir şey olacağını sanmıyorum ama bir yandan da emin değilim.
Olmaz. Olsa da en kötüsü oyun iade olur zaten, daha kötü bir şey olmaz.
Olmaz. Olsa da en kötüsü oyun iade olur zaten, daha kötü bir şey olmaz.
Hiç bir uyarı çıkmamıştı.
Olmasın
Eğer ki bir sıkıntı olsaydı hediyenizi alamazdınız. Steam bu konuda böyle bir şey yazmış:
help.steampowered.com
Hiç bir şey anlamadım ne demek istiyor?Eğer ki bir sıkıntı olsaydı hediyenizi alamazdınız. Steam bu konuda böyle bir şey yazmış:
Eki Görüntüle 18021![]()
help.steampowered.com