Firefox Tabanlı Tarayıcı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xr3less
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    tarayıcı

xr3less

Uzman
Mümkünse Chromium tabanlı olmasın. Kendim uzun yıllardır Firefox kullanıyorum ancak son zamanlarda siteleri çok geç açıyor, örneğin bir sayfa açmam 10 saniye sürüyor veya açmıyor. Açmadığı zaman o sayfayın linkini kopyalayıp yeni sekmede açmam gerekiyor. Sorun internet veya işletim sisteminde değil. Windows 10/11, Linux'ta denedim. 2 servis sağlayıcısı, 2 Wi-Fi adaptörü ve Ethernet kablosu ile de denedim ancak sorun aynı. Diğer Firefox tabanlı tarayıcılarda da var mı bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi

Microsoft Edge güzeldir. Hem az RAM tüketir hem de Chromium tabanlı değil. Hatta Chrome Web Store eklentilerini de Edge'e yükleyebiliyorsun.

Opera GX.

Firefox güzeldir ama çilesi de vardır hocam. Neredeyse hepsinde var bu bahsettiğiniz sorunlar. Kendim Zen Browser ve Tor Browser ile iyi sonuçlar aldım ama Tor Browser gündelik kullanım için uygun olmayabilir pek. Ben genellikle hep Tor açık kullandığım için pek sorun değil ama sizi bilemem.

Tonla tarayıcı ve/veya tarayıcı versiyonu var. Versiyonlara göre iyi-kötü durumu değişebilir.
En azından benim deneyimlerime göre kullanılmamasını söyleyebileceğim tarayıcı Google Chrome.
Gündelik/standart kullanıcılar için önerim açık ara farkla Edge ( Avantaj-dezavantaj bakımından düşündüğümde).
Profesyoneller için ise önerim Firefox (Profesyonel kelimesine takılmayın, yerine koyacak kelime aklıma gelmedi, kastımı aşan bir kelime).

Ek: Söylediklerim sadece PC için geçerli. Telefon için her şey tamamen farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…