Firefox Tabanlı Tarayıcı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xr3less
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    tarayıcı
Ayni seyi soyluyoruz hocam, yanlis okudunuz sanirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni seyi soyluyoruz hocam, yanlis okudunuz sanirim.
Pardon, bazan kafam cidden duruyor. Bunadım biraz galiba.
Hallice kelmesini Edge'de kötü anlamında aldım. Hallice falan değil diye düşünüyorum. Eski haline nazaran bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim uzun yıllardır Firefox kullanıyorum, ancak son zamanlarda siteleri çok geç açıyor, örneğin bir sayfa açmam 10 saniye sürüyor veya açmıyor.
Kullandiginiz eklentileri ve tarayici surumunuzu yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz. Firefox tabanli tarayici isterseniz LibreWolf deneyebilirsiniz, kullandigim zaman memnun kalmistim.

Sadelik arıyorsanız kessinlikle LibreWolf. uBlock Origin ile de yüklü geliyor.

Kullandiginiz eklentileri ve tarayici surumunuzu yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz. Firefox tabanli tarayici isterseniz librewolf deneyebilirsiniz, kullandigim zaman memnun kalmistim.

Çok eklenti var hocam.

YouTube dislike, uBlock, user-agent switcher, tampermonkey, colorzilla, cookie editor, flagflox, WordPress theme and plugin detector, save WEBP as PNG or JPEG, don't track me Google, Dark Reader, tonkeeper, downthemall! Enable right Click & copy, twp - translate, web archives, %600 sound volume, buster: CAPTCHA solver for humans, font finder, MetaMask, DuckDuckGo, sidebery, YouTube sponsorblock.

Sürüm; 133.0.3
Sanırım sorunun kaynağı bulundu . Bu kadar eklenti olduğunu fark etmemişim, ancak çoğu iş görüyor. Yavaşlattığını düşündükleriniz neler?

Plasmafox Release Experimental Plasmafox v133.0e for Vista+ · Eclipse-Community/r3dfox

YT Dislike, Tampermonkey, Dark Reader (Açıksa), SponsorBlock ve Sidebery Eklentilerini kapatıp bir deneyin bakalım. Ayrıca eklentilerinize bakacak olursak Zen Browser kullanmanız sanki daha mantıklı olur hocam.

YT Dislike, Tampermonkey, Dark Reader (Açıksa), SponsorBlock ve Sidebery Eklentilerini kapatıp bir deneyin bakalım. Ayrıca eklentilerinize bakacak olursak Zen Browser kullanmanız sanki daha mantıklı olur hocam.
Zen'in arayüzüne alışamamayıp bırakmıştım, içerisinde yüklü mü geliyor?

Floorp. Mükemmele yakın firefox tabanlı bir tarayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…