YouTube Firefox tarayıcıda YouTube videolarını tam ekran yapınca kaydırma çubuğu kaybolmuyor

METANİC

Başarılı
Herkese merhaba, önceden Brave kullanıyordum ve tam ekran yapınca videolarda o çubuk kayboluyordu ama bu tarayıcıda kaybolmuyor ve ekranın sağında rahatsız ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Örnek:

Eklenti yuklu mu hic? Once sayfayi gizli sekme olarak ac, oyle yapinca gorunmuyorsa eklentilerdendir. Tek tek deneyip hangisinden oldugunu bulablirsin.

Eklenti yuklu mu hiç? Once sayfayi gizli sekme olarak AC, oyle yapinca gorunmuyorsa eklentilerdendir. Tek tek deneyip hangisinden oldugunu bulablirsin.

Yüklü hocam birkaç tane ama onlardan kaynaklı değil gibi gözüküyor çünkü gizli sekmede de aynı.

Evet, tam dediginiz gibi oluyor. Simdi yukleyip baktim bende. Hic eklenti yok. Yine de sag tarafta cikiyor kaydirma cubugu 2-3 piksel olarak. Uzerine gelince de 10 piksel falan olarak bariz gorunuyor zaten.

Dosya Ekleri

• Firefox_youtube_fullscreen_video.webp
    785,7 KB · Görüntüleme: 32
Sanırım bir çözümü yok çok araştırdım ama bulamadım böyle bir tarayıcada hala böyle sorunların olması çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…