Herkese merhaba, bugün uygulamaya güncelleme gelmişti onu yaptım ve şimdi indirdiğim videomu izlerken tam ekrana aldığımda videoyu ileri veya geri sarma işlevinin düzgün çalışmadığını fark ettim. Çift tıkladığımda sarma gerçekleşmiyor yani. Video başlığı ve durdurma ikonu olan yer geliyor sadece. Ama interneti açıp videoya girdiğimde herhangi bir sorun yok.
Güncellemeden kaynaklı mı bilmiyorum ama birkaç gün önce yoktu böyle bir sorun. Var mı böyle bir şey yaşayan?
Sorununuzla ilgili aşağıdaki adımları izleyerek çözmeyi deneyebilirsiniz:
1.
Uygulamayı Kapatıp Yeniden Açın:
- Uygulamayı tamamen kapatın ve tekrar açın. Bu, geçici hataların giderilmesine yardımcı olabilir.
2.
Uygulamayı Güncelleyin:
- Uygulamanız için mevcut olan güncellemeleri kontrol edin ve gerekiyorsa güncellemeleri yükleyin. Güncellemeler genellikle hataları düzeltir.
3.
Cihazı Yeniden Başlatın:
- Cihazınızı yeniden başlatın. Bu, sistem üzerinde meydana gelen yazılım hatalarını temizleyebilir.
4.
Ayarları Kontrol Edin:
- Uygulama ayarlarına gidip, video oynatma ve tam ekran seçeneklerinizi kontrol edin. Belki de bir ayar değişikliği yapılmış olabilir.
5.
Uygulamayı Silip Yeniden Yükleyin:
- Uygulamayı cihazınızdan kaldırın ve ardından tekrar yükleyin. Bu, herhangi bir bozulmayı düzeltebilir.
6.
Uygulama İzinlerini Kontrol Edin:
- Uygulamanın gerekli izinlerinin verildiğinden emin olun. Bu bazen medya oynatma sorunlarına neden olabilir.
7.
Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, uygulamanın destek servisi ile iletişime geçin. Güncellemelerin bir hataya yol açmış olabileceğini bildirin.
Eğer problem devam ediyorsa, cihazın işletim sistemi veya uygulamanızla ilgili daha fazla bilgi vermeniz gerekebilir.