Firefox vs Brave mobil

Leclerccc

Başarılı
Makaleler
4
Arkadaşlar ben telefonda gizlilik amaçlı şu an Brave kullanıyorum. Firefox sevdiğim tarayıcılardan biri, mobilini hiç denemedim, iyi mi Brave'den?

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox eklenti özelliği ile öne çıkıyor fakat fazla bellek kullanıyor ve yavaş biraz. Brave Chromium tabanlı olduğu için daha stabil çalışıyor fakat eklentiler yok. Kendin denesen daha iyi aslında. Gizlilik olarak daha iyi olacağını sanmıyorum ama.

Firefox eklenti özelliği ile öne çıkıyor fakat fazla bellek kullanıyor ve yavaş biraz. Brave Chromium tabanlı olduğu için daha stabil çalışıyor fakat eklentiler yok. Kendin denesen daha iyi aslında. Gizlilik olarak daha iyi olacağını sanmıyorum ama.

Denerim hocam Firefox PC'dede öyle o yüzden kullanamıyorum mobildede aynıysa Brave kullanırım.

Arkadaşlar ben telefonda gizlilik amaçlı şu an Brave kullanıyorum. Firefox sevdiğim tarayıcılardan biri, mobilini hiç denemedim, iyi mi Brave'den?
Firefox kaplumbağa hızında, yakın zamanda PCde çok RAM yemesinden pardon alışkanlık olmuş güç tüketmesinden RAMden bol bir şeyim yok, telefonda yavaş olmasından ötürü PCyi Chromium telefonu Brave yaptım. Tavsiye ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt