SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 31 Ekim 2024 #1 İyi sosyaller, şimdi ben birkaç hesaplarımı Google'ın oturum kapatma yerinden kapattım, şimdi bu şekilde oturumunuzun süresi doldu diye bir şey geliyor, bu hesapları benim gizlemem gerekiyor, nasıl yapabilirim? Firefox kullanıyorum.
İyi sosyaller, şimdi ben birkaç hesaplarımı Google'ın oturum kapatma yerinden kapattım, şimdi bu şekilde oturumunuzun süresi doldu diye bir şey geliyor, bu hesapları benim gizlemem gerekiyor, nasıl yapabilirim? Firefox kullanıyorum.
Çözüm SadeceZinzap 31 Ekim 2024 428 dedi: Sitenin çerezlerini temizleyebilirsiniz o zaman bunlarda gider. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm hocam, diğer arkadaşların da yararlanması için: google.com sitesine girin ve tüm oturumları kapatın deyin. Giriş yap deyin ve hesap kaldır tuşundan oturumu dolmuş hesapları kaldırın. Kullanmak istediğiniz hesaplara tekrar giriş yapın.
428 dedi: Sitenin çerezlerini temizleyebilirsiniz o zaman bunlarda gider. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm hocam, diğer arkadaşların da yararlanması için: google.com sitesine girin ve tüm oturumları kapatın deyin. Giriş yap deyin ve hesap kaldır tuşundan oturumu dolmuş hesapları kaldırın. Kullanmak istediğiniz hesaplara tekrar giriş yapın.
4 428 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 408 Çözümler 30 Beğeniler 401 31 Ekim 2024 #2 Sitenin çerezlerini temizleyebilirsiniz o zaman bunlarda gider. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 31 Ekim 2024 #3 428 dedi: Sitenin çerezlerini temizleyebilirsiniz o zaman bunlarda gider. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm hocam, diğer arkadaşların da yararlanması için: google.com sitesine girin ve tüm oturumları kapatın deyin. Giriş yap deyin ve hesap kaldır tuşundan oturumu dolmuş hesapları kaldırın. Kullanmak istediğiniz hesaplara tekrar giriş yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
428 dedi: Sitenin çerezlerini temizleyebilirsiniz o zaman bunlarda gider. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çözdüm hocam, diğer arkadaşların da yararlanması için: google.com sitesine girin ve tüm oturumları kapatın deyin. Giriş yap deyin ve hesap kaldır tuşundan oturumu dolmuş hesapları kaldırın. Kullanmak istediğiniz hesaplara tekrar giriş yapın.