Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Ctrl + Tab yapılmıyor mu?
İnsan
Başarılı
ALT + TAB kombinasyonu daha kolay. O tuşlara basmak ergonomik açıdan daha zor.
Aynı anda 10 sekme açıksa hepsini ayırmak saçma olur.Sekmeyi tutup oldugu yerden farkli bir yere surukleyerek ayri bir pencere haline getirebiliyorsunuz.
- Makaleler
- 3
Google, Microsoft, Apple ve Mozilla'ya söyleyelim, Ctrl + Shift + Tab ile beraber değiştirsinler o zaman. Hazır el atmışken Ctrl + Shift + ESC, Opt + Cmd + ESC gibi kısayolları da değiştirsinler.
Narin ellerinizi kullanmamayı çok istiyorsanız PowerToys, AutoHotKey gibi programlar ile kısayolu başka bir şeye atarsınız.
Narin ellerinizi kullanmamayı çok istiyorsanız PowerToys, AutoHotKey gibi programlar ile kısayolu başka bir şeye atarsınız.
İnsan
Başarılı
Benim yerime onlara bildirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir sistemi geliştirirken kalite önemli bir yer tutar. Bir insan nasıl koltukta otururken dik durmak için koltuğu ona göre ayarlıyorsa bu da aynı şey.Google, Microsoft, Apple ve Mozilla'ya söyleyelim, Ctrl + Shift + Tab ile beraber değiştirsinler o zaman. Hazır el atmışken Ctrl + Shift + ESC, Opt + Cmd + ESC gibi kısayolları da değiştirsinler.
- Makaleler
- 22
Ayarlarda "Sekmeler" altında bulunan "Ctrl+Tab, sekmeler arasında son kullanıldıkları sırayla atlasın" özelliğini aktifleştirince istediğinizi veriyor olması gerek:
İnsan
Başarılı
Ben bunu Chrome'daki gibi "ALT + TAB" olarak dönüştürmek istiyorum. Firefox'ta kısayol atama yok sanırım.Ayarlarda "Sekmeler" altında bulunan "Ctrl+Tab, sekmeler arasında son kullanıldıkları sırayla atlasın" özelliğini aktifleştirince istediğinizi veriyor olması gerek:
Eki Görüntüle 133114
Eki Görüntüle 133116
Yeni konular
-
-
-
Pinokio ile en iyi ses klonlama ve dublaj yapma modülleri nedir?
- PoseidonWhisper
-
-
-
-
-
-
-