Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Aslına bakılırsa bu, biraz güvenlik ve özellikle gizlilik anlamında taviz vermeye benziyor. Firefox'u her ne kadar çok sevsem de ve önceden kullanmış olsam da bazen çok ciddi drop sorunları ile baş başa kalabiliyorum. Chrome da RAM kullanımı ile biliniyor lakin 16 GB RAM'im olduğundan pek de bir sorun yaşamıyorum Chrome'da. Herhâlde Firefox ile alakalı bir durum bu drop sorunları. Sizce geçiş yapmalı mıyım?

16 GB RAM'in varken Chrome zaten seni üzmez ama Firefox'taki o takılmalar motor farkından kaynaklı kronik bir durum olabiliyor. Gizlilikten ödün vermeden o akıcılığı yakalamak istiyorsan direkt Brave veya Vivaldi'ye geç.

Aslına bakılırsa bu, biraz güvenlik ve özellikle gizlilik anlamında taviz vermeye benziyor. Firefox'u her ne kadar çok sevsem de ve önceden kullanmış olsam da bazen çok ciddi drop sorunları ile baş başa kalabiliyorum. Chrome da RAM kullanımı ile biliniyor lakin 16 GB RAM'im olduğundan pek de bir sorun yaşamıyorum Chrome'da. Herhâlde Firefox ile alakalı bir durum bu drop sorunları. Sizce geçiş yapmalı mıyım?

Bana göre Chrome daha iyi.

Brave kur ve kurduktan sonra Win Util'den "Brave Debloat" tweak'ini çalıştır. Sana mükemmel tarayıcının tarifini verdim. Firefox'ta ben uyum sorunları yaşıyordum örnek mouseumun Web Driver'ı çalışmıyordu.