Luna1057

Yetkin
Arkadaşlar biraz araştırdım fakat fırınlanabilir tarzı bir yazı göremedim hiçbir kalemde. Nereden bulabilirim bunları? Sadece hızlı kurur falan diyor ve almasından da korkuyorum. Fırında ısıtılabilir derken boyadıktan sonra fırında ısıtmak.

Fırında neden ısıtıyorsunuz kalemi bilmediğimden soruyorum. Her gün hayatıma yeni kavramlar ekleniyor :)
O biraz yanlış anlaşılmış olabilir, kalemi değil boyadığım malzemeyi ısıtıyorum. Boya sabitlenmesi, suya dayanıklılık ve kalıcı olması için. Yapmazsan yıkandığında direkt gider boya ve kalıcı olmaz yıkamadan bile.

Hocam başka bildiğiniz bir site var mı? Gri renge de ihtiyacım var fakat araştırdım ama bulamadım, hep set halinde satılıyor ve fırınlanabilir değiller. Onları da hiç kullanmadığım için riske atmak istemiyorum çünkü biraz pahalılar benim için.
Ben cogu seyi TEMU'dan aliyorum artik. Ama orada da set olarak var ne yazik ki. 24'lu kalem seti 430 TL civarina geliyor. Cok kullandigim renklerden iste 5 renkten 5'er adet gonder diyemiyorsun maalesef. Ama satin almadan once istediginiz ozellikleri satici ile gorusmenizi tavsiye ederim. Urun aciklamalari genelde yetersiz oluyor.