Firmanın direkt resmi sitesinden ürün alma psikolojisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rufiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
  • Etiketler Etiketler
    resmi ürün
Makaleler
1
Merhaba,

Bende şöyle bir psikoloji var. Herhangi bir firmanın resmi sitesine gidip direkt ürünü sepete ekleyip satın almak istiyorum. Mesela bu ASUS olabilir ya da farklı bir model olabilir. Laptop almayı düşünüyorum ama Trendyol gibi Hepsiburada gibi firmalardan ziyade firmanın kendisinden almak istiyorum.

Nerede ucuzsa oradan al

Akakçe, Epey, Cimri gibi siteler kullanıp en ucuzunu alıyorum PttAVM bile olsa. Param kıymetli benim.

Normal ya. Fiziki satıcıdan almak isteyen olunca sen de direkt tedarikçisiz bir şekilde üreticiden almak istiyorsun. 1-2 firmanın vardı da hepsinin olmaması üzücü. Asus Store var mesela ama her ürün yok. O da sıkıntı. Tedarikçide olan ürünün Asus Store stok bulunmaması saçma mesela.

Sorun yaşadınız mı hiç. Ben biraz çekiniyorum en ucuzunu almaya.

Hocam eğer saçma bir siteyse örneğin bazen PTT'de bir ürün diğer sitelerden ucuz oluyor satıcısı berbat vs. gider pahalı olsa da başka yerden alırım. Onun harici ucuz nerdeyse ordayız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…