Fatahhteto

Becerikli
Klavyeyi 2 gün önce aldım ve elime ulaştığı an eğer bir yazılım güncellemesi varsa yapayım dedim. Sonra firmware güncellemesi yapmaya çalıştım ancak klavye güncelleme esnasında çalışmayı durdurdu, güncelleme "Pass" yazısında kaldı ve tamamlanmadı. Sonra ESC'ye basılı tutarken kabloyu tekrar klavyeye bağladım ve klavyeyi çalıştırmayı başardım ancak firmware yazılımı güncelleştirmeye çalıştığımdan beri FN tuşum çalışmıyor ve ALTGR tuşu FN gibi davranıyor. Yazılımdan ayarlamayı da denedim ancak benim klavye Türkçe karakterli olduğundan space tuşunun yanında bulunan FN ve CTRL tuşlarının yerleri farklı hatta CTRL diye bir tuş yok bende. Onun yerine ALTGR var. Bunu dert etmeyip tam FN tuşumun olduğu yere yani programda CTRL yazan yere tuş ataması gerçekleştirdiğimde herhangi bir şekilde işe yaramıyor. Bir de tüm bunların üstüne virgül tuşum da çalışmıyor ama onun bulunduğu kısma atama yaptığım zaman sorun çözülüyor, sadece FN ve ALTGR kısmında problem var. (Klavyeyi ESC + FN ile sıfırlamayı denedim ancak işlem sonucunda bir şey değişmedi.)

Ekran görüntüsü 2026-01-09 174109.webp

Son düzenleyen: Moderatör: