Fırsatları kaçırmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SHERLOCKED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 179

SHERLOCKED

Başarılı
Son zamanlarda karşıma birkaç fırsat çıktı. İlkini kaçırdım ve tamamen benim çekingenliğimden kaynaklıydı, geç kalmıştım. İkincisinde elimle olabildiğince çabuk tuttum ama yine de kaçırdım ve bu fırsatlar gerçekten çok iyiydi ama ben elime yüzüme bulaştırmayı başardım. Şu an tekrar benzer bir fırsat yakalarsam emsali görülmemiş bir vahşetle saldıracağım ama yakın zamanda zor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef kendimiz kendimizi bitiriyoruz. Benim bu yaşıma kadar iş, güzel hayat, sevgi vb. fırsatları geldi ve hala geliyor ama ben kendimi bataklıkta sevdiğim için çıkarmıyorum. Böylece de hayatım mahvoldu.

Ben çekincem olduğunda siparişi veriyorum.
Sonra araştırıyorum fiyatına değecek mi diye bakıyorum ürün hakkında yorumları araştırıyorum eğer vazgeçersem siparişi iptal ediyorum.

Ya da indirim dönemlerinde gelen paketi açmıyorum üründe daha büyük indirim olursa tekrardan satın alıp elimdekini iade ediyorum gibi.

Her fırsatı yakalayacaksın diye bir kural yok dostum.
Her fırsatı kaçıracaksın diye var sanırım.

Yok abi bahtım yok. Neyse, fırsatlar elimden kaçıyor olabilir ama onları elimden alanları rahatsız etmek için bolca motivasyonum var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…