Dodi'den pek indirmedim, genelde cs.rin den indirip kendim crack yapıyorum. Steam emu ile.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca 50
Üstün
Evet ben de ona güvendim direkt indirdim çok düşünmeden. Bir daha böyle yapmam.maalesef ElAmigos yazınca en üstlerde o site çıkıyor ama sahte. Bunu ben de anlamadım. DODI ve FitGirl'de direkt doğru siteler üst sıralarda çıkarken ElAmigos'un gerçek sitesi arama sonuçlarında hiç çıkmıyor bile.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
@Silinen üye, bilgisayarınıza virüs girmiş midir girmemiş midir net bir şey söylemek zor. Belirli araçlarla sisteminize tarama yapmayı deneyebilirsiniz.
www.kaspersky.com.tr
www.eset.com
www.hitmanpro.com
www.emsisoft.com
www.malwarebytes.com
Linkini bıraktığım yazılımların hepsini indirerek sisteminize tam tarama yapın.
Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
HitmanPro and HitmanPro.Alert. Advanced Malware Scanning, Detection and Removal Tools.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
All-in-One Protection: Antivirus, VPN & Scam Guard | Best Antivirus
Malwarebytes official site: all-in-one cybersecurity software for all your devices. We provide antivirus, anti-malware, VPN and scam detection for PCs, Macs and mobile devises. Powerful digital protection, always by your side.
cemkaraca 50
Üstün
Hemen yapıyorum hocam.@Silinen üye, bilgisayarınıza virüs girmiş midir girmemiş midir net bir şey söylemek zor. Belirli araçlarla sisteminize tarama yapmayı deneyebilirsiniz.
Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
![]()
HitmanPro and HitmanPro.Alert. Advanced Malware Scanning, Detection and Removal Tools.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.www.hitmanpro.com
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
![]()
All-in-One Protection: Antivirus, VPN & Scam Guard | Best Antivirus
Malwarebytes official site: all-in-one cybersecurity software for all your devices. We provide antivirus, anti-malware, VPN and scam detection for PCs, Macs and mobile devises. Powerful digital protection, always by your side.www.malwarebytes.com
Güvenlidir ama yükleme açısından en yavaş sitelerden özellikle bazı oyunlarda. DDL (Direct download link) olan siteler daha hızlı indirme sunabilir. Repackler daha çok interneti yavaş veya kotası sınırlı olanlar içindir. Örnek olarak steamrip deneyebilirsiniz o da güvenlidir.
- Makaleler
- 6
@dewberry, yalnız bu saydıklarınızın neredeyse hepsi Scene/P2P cracker. FitGirl ise bir repacker. Onlarla FitGirl'ü karşılaştırmanız çok saçma dolayısıyla. O saydıklarınız oyunu kırıyor, FitGirl ise kırılmış oyunu yeniden paketliyor. Kendisi kırmıyor.
Ek olarak: Yeni oyunlar için en iyisi Reloaded demişsiniz. Reloaded grubu bu işleri bıraktı, artık faaliyet göstermiyorlar bile.
Ek olarak: Yeni oyunlar için en iyisi Reloaded demişsiniz. Reloaded grubu bu işleri bıraktı, artık faaliyet göstermiyorlar bile.
dewberry 8
Üstün
Haklısınız ancak FitGirl oldukça yavaş şekilde unpack ediyor oyunu. DODi'nin RePack'ları daha iyi Fit'e göre.@dewberry, yalnız bu saydıklarınızın neredeyse hepsi Scene/P2P cracker. FitGirl ise bir repacker. Onlarla FitGirl'ü karşılaştırmanız çok saçma dolayısıyla. O saydıklarınız oyunu kırıyor, FitGirl ise kırılmış oyunu yeniden paketliyor. Kendisi kırmıyor.
- Makaleler
- 6