Drivefast 42

Başarılı
Merhaba ben bilgisayar camiasında yeniyim, korsan siteler hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Hangisi güvenilir olduğuna dair fikrim yok. Bu aralar uygun fiyata oyun ararken çoğu yerde FitGirl'den indirebilirsiniz deniyor. Bana anlatacak biri var mı? Bu siteden bir şey indirdiğimiz zaman herhangi bir virüs bulaşır mı güvenli mi yani?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan korsandır ama 3TL de olsa para vermeyip crackliorum elimde değil favori sitem FitGirl hocam rahatlıkla kullanabilirsin bana bir şey olmadıysa sana hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
FitGirl oyunları sıkıştıran ve yeniden paketleyen birisi, oyunları kırmıyor, zaten kırılmış oyunların boyutunu düşürmek için yeniden paketleme yapıyor. Sitesi güvenilir, kullanılabilir ancak bence sıkıştırma yöntemi berbat, kurulum aşaması gereksiz uzun sürüyor ve sistemi gereksiz yoruyor. Onun yerine DODI Repacks kullanın çok daha iyidir. Sadece sitesini kullanırken biraz dikkatli olmak gerek çünkü çok fazla reklam kullandığı için yanlış şeyler indirilebilir.

90%'ı güvenli 5%'i şüpheli 5%'i muhtemelen zararlı. Hosts dosyasını değiştirdiği için resmi site, o yüzden virüs sanıyor Kaspersky.