Son zamanlarda Reddit'te bu konu ile alakalı yazılar görmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence Fitgirl repackleri ile beynimizi yıkayıp yeni dünya düzenini getirmeye çalışıyor. Bana inanmıyorsanız neden kurulumu absürt derece uzun sürüyor? Çünkü çaktırmadan kurulum sırasında beynimizi bazı ne olduğu belli olmayan dalgalar ile yıkıyor. Fitgirl kullanmayı bıraktıktan sonra ben büyük resmi görmeye başladım, hayatım 180 derece döndü. Artık iş, araba ve ev sahibiyim ve ufak bir dönerci dükkanı açtım.

Şaka maka bir sürü sahte sitesi var, artı torrentlerin yüklendiği bazı siteler tehlikeli olabiliyor. Genelde bu tip repack gibi şeylere tarayıcılar ve antivirüs programları false positive vermeye yatkın. Ama ne kadar repackler güvenli olsa da, internette nasıl gezeceğini bilmeyenler oyun yükleyeyim derken rastgele yerlere basıp virüs yiyebiliyorlar.

Bence FitGirl repackleri ile beynimizi yıkayıp yeni dünya düzenini getirmeye çalışıyor. Bana inanmıyorsanız neden kurulumu absürt derece uzun sürüyor? Çünkü çaktırmadan kurulum sırasında beynimizi bazı ne olduğu belli olmayan dalgalar ile yıkıyor. FitGirl kullanmayı bıraktıktan sonra ben büyük resmi görmeye başladım, hayatım 180 derece döndü. Artık iş, araba ve ev sahibiyim ve ufak bir dönerci dükkanı açtım.

Şaka maka bir sürü sahte sitesi var, artı torrentlerin yüklendiği bazı siteler tehlikeli olabiliyor. Genelde bu tip repack gibi şeylere tarayıcılar ve antivirüs programları false positive vermeye yatkın. Ama ne kadar repackler güvenli olsa da, internette nasıl gezeceğini bilmeyenler oyun yükleyeyim derken rastgele yerlere basıp virüs yiyebiliyorlar.

Adam büyük olayı görmüş.

Ben hepsinden nefret ediyorum, saatlerce kurulum mu sürer arkadaş? Steamrip candır.

Dodı repack 85 GB oyun kurulumu 15 dakika sürüyor saatlerce değil. HDD kullanıyorsunuz sanırım?

Niye disslike atıyorsunuz, soru sordum. :) ben dodı'yi tercih ediyorum. FitGirl kurulumu çok uzun sürüyor.

Boş verin hocam onları. Bazı yerlerden bedava hesap çekip korsanı kötülüyorlar. Kendilerinin yaptıkları şey de korsan farkında değiller :D neyse korsana özendirmiyorum ama 30 saat oynayacağını oyuna 2.000 TL vermektense korsandan devam hocam :D

Son düzenleme: