FitGirl'den oyun yüklenirken CMD ekranı açılıp kapandı

herousta26 8

Uzman
Merhabalar, Techolay forumunun üyelerinin gösterdiği .site ile biten orijinal FitGirl sitesinden Spider-Man Remastered yüklerken, bir anda CMD açılıp kapandı. Ben de korkudan kaldırdım, virüs taraması yaptırdım.

Merhaba, Techolay forumunun üyelerinin gösterdiği. Site ile biten orijinal FitGirl sitesinden Spider-Man Remastered yüklerken, bir anda CMD açılıp kapandı. Ben de korkudan kaldırdım, virüs taraması yaptırdım.

Kurulum tamamlandıktan sonra sahte FitGirl sitelerini orijinaline yönlendirmek üzere komut ekleyebiliyor. Yüksek ihtimal son sayfada onu işaretli bıraktınız.

Her açılan CMD sistemde anormal bir şey olduğu anlamına gelmez. İçiniz rahat etmiyorsa virüs taraması yapın ama doğru siteyi kullandıysanız sorun olmayacaktır.

Kurulum tamamlandıktan sonra sahte FitGirl sitelerini orijinaline yönlendirmek üzere komut ekleyebiliyor. Yüksek ihtimal son sayfada onu işaretli bıraktınız.
Hayır, kurulum daha tamamlanmadan açıldı.

Bu olay esnasinda antivirusunuz bir tespit yapti mi?

CMD ekraninin acilip kapanmasi her zaman zararli bir aktivite oldugu anlamina gelmez, bircok durumdan dolayi CMD acilip kapanabilir.
Windows defender birşey algılamadı. Sildikten sonra malwarebytes ile tarama yaptım.

FitGirl öz ablam gibidir hiç sıkıntı yaşatmadı bugüne kadar. 100'lerce oyununu indirmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…