1 ay önce gittiğim fizik tedavide elime 2 kağıt verip yollamışlar idi. Ben de işe yaramaz diye bakmadım bile çünkü Ankara'nın şehir hastanesinde ilgi yoktu. Kilo ver, yarım saatten fazla oturma diye beni egzersiz odasına yollamışlardı ve bir profesör önermişti hocayı. Bugün dayanamayıp egzersizleri yaptım ilk defa; 30 ila 45 dakika arası sürdü. Yarım yamalak yapmama rağmen belimde rahatlama hissettim. Resmen yer sofrasında oturabilecek hale geldim. Bu beni çok mutlu etti. Sabah akşam demişler ama günde 1 kere 45dk bu egzersizleri yapsam bana yeterli gibi. 2 ay sonra egzersizleri bırakabilir hale gelirsin denmişti. Tabii her gün yapmak kaidesi ile. Bu rahatlama beni çok sevindirdi. Geriye kilo vermek ve gözlerimi lazer yaptırmak kaldı. 20'lik dişim konum ne olur bilmiyorum hala; felç mi desem, ya da suratımın sağ kısmının his kaybı yaşama riski mi var desem emin değilim. İyi bir cerrahi hoca bakacağım belki bulurum. Eğer bel ve kalça egzersizleri ihtiyacı olan varsa resim ekleyebilirim. 60 gün yapılmalı. Okuyan herkese teşekkürler ve Allah sağlık sıhhat nasip eylesin.
Son düzenleyen: Moderatör: