RolanneYG

Başarılı
Merhaba, birkaç gün sonra internet erişimim kısıtlı yani mobil veriden olacak. Saatlik ne kadar internet harcar normal ortalama bir FiveM sunucusunda rol yapmak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, birkaç gün sonra internet erişimim kısıtlı yani mobil veriden olacak. Saatlik ne kadar internet harcar normal ortalama bir FiveM sunucusunda rol yapmak?
Hocam çok harcar. Size tavsiyem GTA 5'e güzel modlar kurun. Mesela 5Real indirin. Bazı sunucular onu kullanıyor zaten. RP falan aramazsınız ondan sonra.

Onu indirmek içinde internet lazım hocam.
Lazım da arkadaş birkaç gün sonra yazmış ya. O yüzden dedim. O kadar alan yoksa bile basit modlarla oyunu eğlenceli yapmak mümkün. Mesela kaos modu, Menyoo, birkaç tane de soygun modu indirin. Bunların boyutu çok küçük zaten. Sadece kaos moduyla en az 2 gün oyalanırsınız.

Aynen ya localhost ya da VDS'ten sadece kendimin girebildiği bir paket geliştirme serveri çalıştırıyorum o şekilde yani.

Hocam bir de konu dışı ama meraktan soruyorum ben az önce bilgisayarımı temiz kurulum ile Windows 11'in en son sürümüne format attım kurulum ekranı falanda bayağı iyiydi bazıları yok iyi değil Windows 11 çöp falan dediler ama sizce nasıldır kullandınız mı?

Son düzenleme:
Aynen ya localhost ya da VDS'ten sadece kendimin girebildiği bir paket geliştirme serveri çalıştırıyorum o şekilde yani.

Hocam bir de konu dışı ama meraktan soruyorum ben az önce bilgisayarımı temiz kurulum ile Windows 11'in en son sürümüne format attım kurulum ekranı falanda bayağı iyiydi bazıları yok iyi değil Windows 11 çöp falan dediler ama sizce nasıldır kullandınız mı?
Windows 11 güzel tabii. Kesinlikle çöp falan değil. Ancak Windows 10 daha güzel. Çoğu kişiye göre de böyle.

Windows 11 güzel tabii. Kesinlikle çöp falan değil. Ancak Windows 10 daha güzel. Çoğu kişiye göre de böyle.

Evet RAM kullanımı konusunda özellikle daha iyi Windows 10 ama güncel kalmak ta önemli diye artık sistemi yükselttim hep aynı arayüzü görmekten sıkılmıştım.