Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, FiveM oynamaya başladım ancak sunucular hakkinda yeterli bilgim yok. Türk oyun timi Server'i hosuma gitti ancak oynayan insan yok. Roleplay sunucularina bakasim var. FiveM icin sunucu oneriniz var mi?
Başlarda kötü sunucularda oynayacaksın maalesef artık 1K saat üstü kişiler ya da tanınmış kişiler iyi sunucularda oynayabiliyor şu anda zeonun sunucusu güzel diğer sunucular hakkında çok bilgim yok.
1-2 saat kafa dağıtmak amaçlı giriyorum. Oyun Timi sunucusunu beğendim ama oynayan adam yok.Başlarda kötü sunucularda oynayacaksın maalesef artık 1K saat üstü kişiler ya da tanınmış kişiler iyi sunucularda oynayabiliyor şu anda zeonun sunucusu güzel diğer sunucular hakkında çok bilgim yok.
1-2 saat kafa dağıtmak amaçlı giriyorum. Oyun timi sunucusunu beğendim ama oynayan adam yok.
Dediğim gibi saate ve tecrübeye bakıyor bu işler eğer referans aldırabileceğin bir tanıdık varsa sunucuda işin kolaylaşır ama öbür türlü zor.
Burada da mı torpil. Neyse bir şeylere bakacağım teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim.Dediğim gibi saate ve tecrübeye bakıyor bu işler eğer referans aldırabileceğin bir tanıdık varsa sunucuda işin kolaylaşır ama öbür türlü zor.
Hiken
Yetkin
Kötü oyuncuyla olmuyor çünkü bu işler maalesef.