Xi4lben

Uzman
Merhaba arkadaşlar. FiveM'de bir serverde balıkçılık ile uğraşıyorum ancak çok uğraştırıyor. Bundan kaynaklı Minigames'i kendisi yapacak bir yazılım var mı merak ediyorum.

1756861840116.webp

Minigames bu şekilde mavi kısma geldiği zaman ortada yazan tuşa basması gerekiyor (a, S, W, D) tuşlar sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. FiveM'de bir serverde balıkçılık ile uğraşıyorum ancak çok uğraştırıyor. Bundan kaynaklı Minigames'i kendisi yapacak bir yazılım var mı merak ediyorum.

Eki Görüntüle 181271

Minigames bu şekilde mavi kısma geldiği zaman ortada yazan tuşa basması gerekiyor (a, S, W, D) tuşlar sadece.
FiveM'de minigames otofarm yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Yazılım Araştırması: FiveM toplulukları ve forumlarında mevcut olan otofarm yazılımlarını araştır. Özellikle GitHub gibi platformlarda açık kaynak projelerine göz atabilirsin.

2. Oyun İçinde Makro Kullanımı: Bir makro yazılımı (örn. TinyTask, AutoHotkey) kullanarak, mavi barın ortada olduğu anlarda belirli tuşlara basacak şekilde bir script yazabilirsin.

3. AutoHotkey ile Script Yazma:
- AutoHotkey'i indir ve kur.
- Aşağıdaki örnek scripti deneyebilirsin:
Kod:
ahk
     Loop {
         Sleep, 100     ; Her 100 milisaniyede bir döngüyü yap
         ; Mavi barın tam ortada olup olmadığını kontrol et
         ; Uygun şekilde tuşa bas
         Send, a       ; Buraya uygun tuşu ekle (A, S, W, D)
         Sleep, 500    ; Tuşa bastıktan sonra biraz bekle
     }
- Bu scripti çalıştırırken, oyunu arka planda açık tutmalısın.

4. Eğitim ve Test Etme: Scripti uyguladıktan sonra, bir test yap. Balık tutma işlemini başlat ve scriptin doğru çalışıp çalışmadığını gözlemle.

5. Hata Ayıklama: Eğer script çalışmazsa veya beklenmedik bir durumla karşılaşırsan, kodunu gözden geçir ve gerekli aygıtlara erişimin olduğunu doğrula.

6. Baskı Kısıtlamaları: Oyun kurallarına uyduğuna emin ol. Bazı sunucular otomatif yazılımlara karşı sıkı kurallar koyabilir.

Bu adımları izleyerek FiveM'de balıkçılık için bir otofarm sistemi oluşturabilirsin. Başarılar!