Evet global banlar HWID. Temp spoofer cheat Check'te hile olarak çıkıyor bu arada, ocean vs. atarlarsa da bu sefer de Server'dan ban yer. Eğer spoof atacaksa perm tavsiye ederim o yüzden.
Perm'lere çok güvenilir denmiyor. Kalıcı değiştirdiği için ama. Temp de işimizi görür. 30 günlük alsa. Güvenilirlikte sorun. Bunu yapanlar hile falan'da satıyor.

Perm'lere çok güvenilir denmiyor. Kalıcı değiştirdiği için ama. Temp de işimizi görür. 30 günlük alsa. Güvenilirlikte sorun. Bunu yapanlar hile falan'da satıyor.
Bilindik yerlerden alırsanız sorun olmaz. Susano tavsiye edecektim ama spooferı kaldırmışlar. Temp'i Redengine'den alabilirsiniz en bilindik, eski yerlerden biri. Fiyatı da baya düşmüş.

Bilindik yerlerden alırsanız sorun olmaz. Susano tavsiye edecektim ama spooferı kaldırmışlar. Temp'i Redengine'den alabilirsiniz en bilindik, eski yerlerden biri. Fiyatı da bayağı düşmüş.

Bir de keyser diye bir şey gördüm hocam.

Kendi sitelerinde pahalı daha uyguna bulunabiliyor mu?

FiveM'de bilgili olduğunuz belli. Rockstar hesabıda değişmek gerekecek. Bir hesap kurmayla satın alma arasındaki fark nedir? Satışları yapıyorlar. Yabancı kaynaklarda daha ucuza satıldığını vs gördüm. @desire doue.

Bir de keyser diye bir şey gördüm hocam.

Kendi sitelerinde pahalı daha uyguna bulunabiliyor mu?

FiveM'de bilgili olduğunuz belli. Rockstar hesabıda değişmek gerekecek. Bir hesap kurmayla satın alma arasındaki fark nedir? Satışları yapıyorlar. Yabancı kaynaklarda daha ucuza satıldığını vs gördüm. @desire doue.
Keyser falan bunlar popüler satıcılar sorun yaşamazsınız. Rockstar'ı kendin açarsan FiveM'e giremezsin çünkü rockstar hesabının içinde GTA V yok.