Bölgenizde insanlar neyi ne zamandır sorunsuz kullanıyor araştırın. ISS'ler bölgelen bölgeye iyi / kötü olabiliyor. Bunun başlıca sebebiyse çoğunun TT Altyapısı kullanmasından kaynaklı. Sonrasında eğer birden çok marka çıkarsa aralarında en fiyat / performans olanı seçin. Ayrıca Turknet'i arayıp ben 85 mbps alabiliyorum ama 45 gösteriyor derseniz size ne verebilecekleri konusunda da anlaşabilirsiniz zaten verebildikleri en son hızı veriyorlar.

Bölgenizde insanlar neyi ne zamandır sorunsuz kullanıyor araştırın. ISS'ler bölgelen bölgeye iyi / kötü olabiliyor. Bunun başlaca sebebiyse çoğunun TT altyapısı kullanmasından kaynaklı. Sonrasında eğer birden çok marka çıkarsa aralarında en fiyat / performans olanı seçin. Ayrıca TurkNet'i arayıp ben 85 Mbps alabiliyorum ama 45 gösteriyor derseniz size ne verebilecekleri konusunda da anlaşabilirsiniz zaten verebildikleri en son hızı veriyorlar.

Merhabalar öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bölgemde ve binamda çoğunlukla Türk Telekom kullanılıyor. Sornasında Millenicom ve Superonline. Turknetti aradığımda neden 80 Mbps değil de 45 Mbps verdiklerini sordum. Altyapınız ne destekliyorsa onu veriyoruz dedi. Aklımda 3 seçenek var. 1.si FixNet, 2.si TurkNet, 3.sü netbone. Bu üçü içinde seçim yapacağım. Komşum Milleni'den memnun. Fakat çoğu formda çoğu kişi Milleni'den şikayetçi. Bu yüzden bu üç seçenek içinden birini seçmem lazım.

100 Mbps kullanıyorum, benim de 50 55 Mbps gösteriyordu. 50 Mbps paket aldıktan 1 ay sonra paketimi 100 Mbps çıkarmıştım, bir sorun yaşamadım. TurkNet 50 Mbps olan paketi bile yeterli oluyor.

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim. TurkNet interneti paket olarakmı satıyor? Yoksa altyapının verdiği son hız olarak mı?

Turknet'de taahhüt yok. Bence bu avantajını kullanıp deneyimleyin. Beğenirseniz de 12 ay sabit fiyat kampanyasından faydalanıp peşin ödeyip taksite böldürürsünüz. 12 ay ödeyince memnun kalmadığınızda iptal ettiğiniz takdirde zaten kullanmadığınız ayların parası da geri yatırılıyor.

TurkNet'te taahhüt yok. Bence bu avantajını kullanıp deneyimleyin. Beğenirseniz de 12 ay sabit fiyat kampanyasından faydalanıp peşin ödeyip taksite böldürürsünüz. 12 ay ödeyince memnun kalmadığınızda iptal ettiğiniz takdirde zaten kullanmadığınız ayların parası da geri yatırılıyor.

3 ay ISS değişilmiyor deniliyordu. Eğer 1-2 ay TurkNet kullansam sonra memnun kalmazsam 3 ay içinde ISS değişiliyor mu yoksa 3 ay boyunca TurkNet'te kalmammı lazım?

TT Altyapısında 3 ay içinde değiştirme limiti koymuş, o yüzden maalesef değiştiremezsin.

1715673658323.webp

Bknz : https://toptan.turktelekom.com.tr/media/ohndtl32/al-sat-yontemiyle-x-dsl-toptan-satis-sozlesmesi.pdf