FixNet vs Netbone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karakurt5877
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 891
Turknet sadece gigafiber altyapısında Syme 1GE UL/DL (Teorik) verir.

VDSL altyapısı olana, Turknet öneriyor inanılmaz

Başlıktaki konu hakkında ise FixNet iyi bir şirket.
VDSL olarak Turknet gereksiz pahalı.

Fixnet Cogent IST IP transit yapar. Sofia/Edirne DEC-IX yurtışı ara bağlantısı var. Edirne'de PoP noktaları vardır. Traceroute 'de kendi Router'lerine bağlandığını da görürsün. Eğer Marmara da oturuyorsan Fixnet'e geçebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sivas'da ikamet ediyorum hocam.

İlla ki Fixnet ve Netbone arasında bir tercih yapmak zorundaysanız Fixnet derim. Netbone iyi bir firma ama çok az elemanla iş yapmaya çalışıyorlar; iletişim sorunları var. Fixnet o bakımlardan canavar gibi, anında görüntü! Ancak altyapınız maalesef bakır altyapı (VDSL). Bu altyapıdan dolayı bir problem çıkarsa biliniz ki T.Telekom size öncelik vermez. Maalesef Fixnet ya da Turknet dahil tüm alternatif ISS'lere bu konuda üvey evlat muamelesi yapılıyor (en azından büyük metropollerde; Sivas'ı bilemem...).

Yurtdışı ping önemliyse; oyun varsa, Fixnet doğru tercih olur.
Yurt içi ping için, bulunduğun il veya yakınında olanı tercih etmek gerekli.

O zaman Fixnet olmaz. PoP noktaları yok oraya. Gıbır Konya. Senin için en mantıklısı T.T fakat fiyatı biraz pahalı. Ha, Ping sorunu önemli değilse, Fixnet olur.
hocam konuyu biraz hortlatıcağım ama Nevşehir'de yaşıyorum FTTH tt mevcut ama ttnin saçma saçma pop dolaştırmasından dolayı tt istemiyorum fixnet ya da netbone arasında kaldım sence hangisi iyi olur

Ping için Fixnet mi yoksa TTelekom mu ?

Fixnet edirnede sunucu olduğunu söylüyor en düşük pingi onlar veriyormuş.

Duyduğum kadarıyla Netbone yeni abone kabul etmemekte.
evet bende araştırdım adamlara ulaşılamıyor maalesef, Nevşehir'de yaşıyorum ftth alt yapı var Fixnet ya da gigaspeed hangisini önerirsin ping için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…