Fiyat algım kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seraphenthia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 388
  • Etiketler Etiketler
    fiyat

Seraphenthia

Yetkin
Artık son şeylerden sonra fiyat algım tamamen gitti. Bir kıyafete bakıyorum, pahalı mı ucuz mu diye ve karar veremiyorum. Bir kılıfa bakıyorum, ucuz mu pahalı mı anlamıyorum... Artık bir çok şeyi döner üzerinden yani 1 öğünüm üzerinden hesaplamaya başladım. Ki o döner bile pahalı mı anlayamıyorum. Bu tek bende mi böyle? Benim gibiler vardır diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum.

En kötüsü de paranın eline kalmaması. Hani hep diyorlar işte ekonomi kötü ama bütün dükkanlar dolup taşıyor. Artık bir şeyin sahibi olmak o kadar zor ki insanlar keyiflerine para harcıyor.

Herkeste son zamanlarda olan şey.

Bir bakıyorum 4000 TL'lik bir şeye "Aaa iyiymiş" diyorum, bir bakıyorum 1000 TL'lik başka bir şeye "Çüş ulan buna bu kadar para mı verilir" diyorum.

Gıda konusunda uçtuk, şahlandık. Dışarıda kalitesiz bir şeye para vermek benim çok ağırıma gidiyor.

Gıda konusunda uçtuk, şahlandık. Dışarıda kalitesiz bir şeye para vermek benim çok ağırıma gidiyor.
Hiç sorma ya. Ucuz diye çiğköfte ve döner yemekten gına geldi. Döner de döner olsa bi de. Sos+patates dürüm desek daha doğru. Eski usul marullu dönerlerin gözünü seveyim.

Ben dışarıdan yemek yemeyi bıraktım ne alırsam alayım geçiriyorlarmış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…