Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
YKS sonrası yaşandı bu durum. Bugün oturup 25Dk'lık anime bölümünü tek seferde izleyemeyince bir danışayım dedim. 23 Haziran öncesi 6 ay boyunca gram telefona bakmadım. Ekran sürem 5-10dk var yoktu bu süre boyunca ancak sınav bittikten sonra bir anda Instagram YouTube ve foruma girince afalladım. Fiziksel aktiviteler hariç uzun süren hiçbir aktiviteyi yapamıyorum. Mesela CS giriyorum sıkılıyorum Alt Tab yapıp YouTube giriyorum foruma bakıyorum. Bu anime izlerken de geçerli. Daha önce yaşayanınız oldu mu? Ne tavsiye edersiniz? Yazı/cümle tarzım da değişti. Bunu daha geçen yazdığım rehberde gelen eleştiriler sonrası fark ettim. Belki bu paragraf bile garip geliyordur okuyana. Ek olarak zaman algımda da bozulmalar var. Sürekli gün sayıyorum gibi sanki sona yaklaşıyormuşçasına. Zamanı algılama biçimim farklı oldu sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise bittikten sonra çoğu kişi için aynı şey olmuştur herhalde. YKS'yi çok önemli bir şey olarak düşünüyoruz ve onu atlatınca her şey tamammış gibi rahat bir his oluşuyor. Rahatken de insanın bir şey yapası gelmiyor niyeyse. Vize-final dönemi Steam kütüphane derinliklerinde duran yüzüne bir kere bile bakmadığım oyunları oynayasım geliyor. Normalde hiç film izlemem, film izleyesim geliyor. Ama şu an boşum, ne oyun oynayasım var, ne film izleyesim var. Boş boş takılıyorum. Hiçbir kaydadeğer aktivite yapmayınca da zaman çabuk geçmiş hissi yaşanıyor.

4 kere mezuna kaldım hepsinde de sınav sonrası 2 ay boyunca dediğiniz durumu yaşadım, Ağustos sonları gibi düzeliyorsunuz merak etmeyin, tercih verip giderseniz bir daha yaşamazsınız gibi.

4 kere mezuna kaldım hepsinde de sınav sonrası 2 ay boyunca dediğiniz durumu yaşadım, Ağustos sonları gibi düzeliyorsunuz merak etmeyin, tercih verip giderseniz bir daha yaşamazsınız gibi.

Tercihten yana sıkıntım yok. Şu an istediğim her yer geliyor çok şükür. Ancak kişilik olarak çok değiştim maalesef. Eski beni özlemiyor değilim.

Lise bittikten sonra çoğu kişi için aynı şey olmuştur herhalde. YKS'yi çok önemli bir şey olarak düşünüyoruz ve onu atlatınca her şey tamammış gibi rahat bir his oluşuyor. Rahatken de insanın bir şey yapası gelmiyor niyeyse. Vize-final dönemi Steam kütüphane derinliklerinde duran yüzüne bir kere bile bakmadığım oyunları oynayasım geliyor. Normalde hiç film izlemem, film izleyesim geliyor. Ama şu an boşum, ne oyun oynayasım var, ne film izleyesim var. Boş boş takılıyorum. Hiçbir kaydadeğer aktivite yapmayınca da zaman çabuk geçmiş hissi yaşanıyor.

Özetlediniz benim durumu.😀 Umarım kalıcı değildir bu halim.