AhmetBurak

Başarılı
Merhaba, belki biliyorsunuzdur; iş kazası geçirmiştim. Bugün son kontrolüme gittim, elimdeki sargıyı çıkarıp röntgen çekildi. Doktor parmağımın kaynadığını söyledi, ben de "Parmağımı hiç hareket ettiremiyorum" dedim. İş yerimden bahsettim, ağır iş vs. diye. Öyle deyince bir 10 gün daha rapor verdi. Ben de az önce fizik tedaviye randevu aldım, raporumun bitmesine 1 gün kalaya. Parmağımı gerçekten hareket ettiremiyorum, parmağım dümdüz olmuş bildiğiniz. Röntgeni ekliyorum, en son halini merak edenlere. Sizce fizik tedavi rapor verir mi? İş yerine gidemezsem çok para kesiyorlar.

IMG_1050.webp

Geçmiş olsun, ben fizik tedavi hareket ettirebilme şeklinize göre gerekirse verebilir diye biliyorum. Olmaz ise tekrardan randevu alıp kontrole gitseniz ya da acile danışsanız onlar verebilir.

Doktor benimle işin bitti gelme daha dedi garip bir doktor zaten. Şu anda kavrama ve hareket etme durumum çok kritik yok gibi.

Çok geçmiş olsun. Doktorunuza durumu anlattınız mı?

Anlattım benimle işin bitti istersen fiziğe git dedi. İşimi anlattım vs öyle 10 gün verdi zaten. Hareket ettiremiyorum o yüzden fiziğe gitmeyi düşünüyorum.

Doktor benimle işin bitti gelme daha dedi garip bir doktor zaten. Şu anda kavrama ve hareket etme durumum çok kritik yok gibi.

Anlattım benimle işin bitti istersen fiziğe git dedi. İşimi anlattım vs öyle 10 gün verdi zaten. Hareket ettiremiyorum o yüzden fiziğe gitmeyi düşünüyorum.

Başhekime şikayetinizi bildirin. Başka bir ftr doktorundan randevu alıp durumu anlatın.

Parmağınızı gerçekten kullanamıyorsanız ve işinizi göremiyorsanız hocam vereceklerdir diye düşünüyorum.

Başhekime şikayetinizi bildirin. Başka bir ftr doktorundan randevu alıp durumu anlatın.

Ortopedi doktoruydu gittiğim şimdi parmağı oynatamadığım için fizik tedaviye randevu aldım.

Parmağınızı gerçekten kullanamıyorsanız ve işinizi göremiyorsanız hocam vereceklerdir diye düşünüyorum.

Hocam buradan video atabilsem göstermek isterdim parmağınızı mesela düzken asağı bükebiliyoruz ya onu yapamıyorum işte.