Fiziksel güçsüzlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 137

Morty

Becerikli
Size yaşadığım bir sorunu anlatmak ve destek istemek için yazıyorum. Okulda fiziksel olarak diğer öğrencilere göre daha güçsüzüm ve bu durum bazı öğrenciler tarafından fark edilip bana karşı kullanılmaya başlandı.
Zaman zaman beni sıkıştırıyorlar, itiyorlar ya da rahatsız edecek şekilde davranıyorlar. Bu durum sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da beni etkiliyor. Okula giderken kendimi gergin ve huzursuz hissediyorum. Derslere odaklanmakta zorlanıyorum ve kendimi güvende hissetmiyorum.
Bu durumun devam etmesini istemiyorum ve tek başıma başa çıkmakta zorlandığım için yardım talep ediyorum. Amacım kimseyle sorun yaşamak değil, sadece okulda diğer öğrenciler gibi rahat ve güvenli bir şekilde bulunabilmek. Okul çıkışında kaç kere toplu dolaşan serseri tiplerin zorbalığına maruz kalıyorum. Bir de hep toplu dolaşıyorlar, artık bıktım. Hocaların da fazla umrunda değil. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

İmkanınız varsa Boks'a gidin. Çünkü kendinizi savunabilmek için fiziksel gücünüz de olmalı bir yerde. Çünkü güçsüz biri ne derse desin takmazlar devam ederler.

Boks'a gidin dememin nedeni; vurduğunu indireceğini bildiğin için kendine güvenin olacak bu sayede de sözlü olarak çözebileceksin çoğu zaman olayı.

Ne kadar güçsüz olsanda bir kere karşılık verdin mi bir daha zorbalamiyorlar. Ben meslek lisesindeyim 9-10 sınıfta inanılmaz hırt vardı. Sessiz sakin biri olduğum için kimse bana bulaşmıyordu. Benden görünüş olarak 4 kat büyük birini kantine gonderiyolardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…