FL Studio nasıl öğrenilir?

Yer
Unknown
Esenlikler,

FL Studio öğrenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım? Hangi kaynakları, videoları, kursları önerirsiniz? Aklımda bir tane web sitesi var. Buradan kitap şeklinde kaynaklar alarak öğrenmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler ^^

Bahsettiğim web sitesi: https://www.ema-lab.com

Ben 1 günde çözdüm kendi kendime yeri geldi yapay zekaya sorarak çözdüm.

FL Studio'yu öğrenmenin en hızlı yolu önce programın temelini kavramab öncelik vermen gereken sonra sürekli pratik yapman olur ilk olarak channel rack, piano roll, playlist ve Mixer'in ne işe yaradığını öğren. Bunu YouTube'daki başlangıç videolarıyla 1–2 günde çözersin. Ardından basit beat ve melodi yapmaya başla, kusursuz olsun diye bekleme. Udemy'deki temel FL Studio kursları veya benzer yapılandırılmış kurslar işini hızlandırır. Ema-lab gibi kitap kaynakları faydalıdır ama başta tek başına yeterli olmaz senin açından videoyla öğrendikten sonra destek olarak kullanmak en mantıklısıdır. Kararını ver.

Ben 1 günde çözdüm kendi kendime yeri geldi yapay zekaya sorarak çözdüm.

Teşekkürler. Önce birkaç video izleyip, temel mantığını anlayıp sonra Ema-lab'den kaynakları temin edip öyle devam ettirebilirim.

Teşekkürler. Önce birkaç video izleyip, temel mantığını anlayıp sonra ema-lab'den kaynakları temin edip öyle devam ettirebilirim.

NVIDIA varsa ekran kartı olarak gguf llm modellerini tercih edin sansürsüz arıyorsanız abliterated dil modelini seçmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…