Depolama alanı sıkıntı değilFlac dosyalarım var geneli 1000 kpbs civarı ve 48 veya 44,1 khz. Adı üzerinde kayıpsız sıkıştırma, daha yüksek boyutlu wav edinmeye gerek yok. Depolama alanı israfı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
İndirme süresi, depolama alanı, müzikleri telefona atmak istediğin zamanki alan kısıtlaması ve bunların yanında wav ile flac arasında duyulabilecek bir fark yok. Buds fe kullanıyorum ve AJFA albümü hem mp3 hem flac hem wav olarak elimde var ve wav için kesinlikle değmez. Apple veya Tidal müzik ile dinleyeceklerin gayet hoş, rutracker gibi forumlarda konuyla ilgili daha çok bilgi bulabilirsin.
Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşlar merhaba, ben FLAC müzik denemek istiyorum normal MP3 ile arasındaki farkı merak ettim açıkçası. Eğer Buds 2 Pro'da bir sıkıntı olmazsa (Tidal veya Deezer Hi-Fi veriyordu galiba) üyelik alacağım. Acaba elinde Metallica One olan varsa atabilir mi en azından şimdilik bir merakımı gideriyim.![]()
Konuyu görüp meraktan 4-5 tane FLAC şarkı indirdim dinledim. Çok da bir fark yok uğraşmaya değmez.
Yanıtınız için teşekkür ederimİndirme süresi, depolama alanı, müzikleri telefona atmak istediğin zamanki alan kısıtlaması ve bunların yanında wav ile flac arasında duyulabilecek bir fark yok. Buds fe kullanıyorum ve AJFA albümü hem mp3 hem flac hem wav olarak elimde var ve wav için kesinlikle değmez. Apple veya Tidal müzik ile dinleyeceklerin gayet hoş, rutracker gibi forumlarda konuyla ilgili daha çok bilgi bulabilirsin.
İnceyi anladığını umuyorum, iyi forumlar.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Apple Music'de Dolby Atmos muzikler de var, onlar da guzel bayagi.
Vay arkadaş ben internette arama yapmayı mı bilmiyorum acaba hiç bulamadım
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Vay arkadaş ben internette arama yapmayı mı bilmiyorum acaba hiç bulamadım![]()
Rutracker isimli foruma goz atmani oneriyorum...
Koneko Toujou
Üstün
Vay arkadaş ben internette arama yapmayı mı bilmiyorum acaba hiç bulamadım![]()
Ekşisözlükte nasıl yapılacağını anlatmışlar. Bir Telegram botu aracılığı ile indirilebiliyor.
@Silinen üye neyi beğenmedin paşam?
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Aradığımı eski Dell XPS bilgisayarıma kaydetmişim.Arkadaşlar merhaba, ben FLAC müzik denemek istiyorum normal MP3 ile arasındaki farkı merak ettim açıkçası. Eğer Buds 2 Pro'da bir sıkıntı olmazsa (Tidal veya Deezer Hi-Fi veriyordu galiba) üyelik alacağım. Acaba elinde Metallica One olan varsa atabilir mi en azından şimdilik bir merakımı gideriyim.![]()
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar