Kafaya takacak bir şey değil bana göre. Bilgisayarım bu konuda hiç virüs kapmadı. Umarım da olmaz.

Arkadaşlarım ve hocalarım akıllı tahtaya bulaştıracaktı Defender engelledi. Hatici antivirüs kullanın diyorum ama kullanmam derseniz bile firewall ı kapalı antivirüs kısmı açık Defender bari kullanın. Firewall GTA Launcher'ini bile engelliyor bende de kapalı. Ama lütfen antivirüs kısmı açık kalsın.

Arkadaşlarım ve hocalarım akıllı tahtaya bulaştıracaktı Defender engelledi. Hatici antivirüs kullanın diyorum ama kullanmam derseniz bile firewall ı kapalı antivirüs kısmı açık Defender bari kullanın. Firewall GTA Launcher'ini bile engelliyor bende de kapalı. Ama lütfen antivirüs kısmı açık kalsın.
Windows bile modlu. :) Defender kapalı olarak geliyor. İndirdiğim dosyalar malum yerlerden. Şükür, hiçbir hesabım çalınmadı.

Bu arada bilgisayarı kimseye elletmiyorum. Böylesi daha iyi.

Var dostum, USB kopyalama engelleme ile yapılabiliyor. Güvenlik ayarlarından yazma seçeneğini kapatıyorsun. Nereye takarsan bir veri yazılamıyor. Flashın kendi ayarından. Netten araştır bulursun. Videoyu buldum.

Bu videoda ki işlemi yaparsak flashın içinde ki klasöre Windows kurulum dosyasını atarsak bilgisayar formatlarken de kullanabilir miyiz? Sorun çıkarır mı?