Ya yanlış anlama da altı üstü bir tane flash bellek alacaksın harcadığın eforun haddi hesabı yok, yüzü astarını geçti.
Sanki yayıncı bilgisayarı topluyorsun, al geç işte. Durup durup aynı şeyleri tekrarlıyorsun.

Ya yanlış anlama da altı üstü bir tane flash bellek alacaksın harcadığın eforun haddi hesabı yok, yüzü astarını geçti.
Sanki yayıncı bilgisayarı topluyorsun, al geç işte. Durup durup aynı şeyleri tekrarlıyorsun.

Ne eforu sarf ettim ki? Konuyu actim. Gittim islerimi hallettim. Geldim sorulara cevap verdim. Benim cope atacak param yok. Alabilecegimin iyisini almak istiyorum. Onume geleni alip iki gun sonra isime yaramamasi oalyini yasamak istemiyorum. Sen onune geleni alabilirsin. Durup durup ayni seyleri tekrarliyorum cunku bazilari inatla zaten cevabini verdigim seylerin sorularini soruyor. Ben sali gunune kadar sirf keyfim oyle istedi diye burada yazi yazacagim. Konusacagim. Evet keyfim oyle istedi. Konuyu takipten cikin. Hatta beni de goz ardi edin.

Bir flash bellek icin daha ne gibi kriterim olabilir? Ustunde soyle cizgileri olsun, okuma yazma hizi saniyede sunun altina dusmesin falan yazmama gerek yok. Hizla falan isim yok cunku. Film atarken yavasligindan cileden cikarmasin, attigim filmi izletsin yeter. Sacma sacma konusuyorsunuz cevap vermiyorum ama devam da ediyorsunuz. Zaten bu yuzden goz ardi edilenler listemdesiniz.
Bir USB bellek için bir çok kriter olabilir. Senin yazdığın şeylerde tek kriter kapasite ve fiyat. Haliyle ben de kendimce bir ürün önerdim sana. Aslında seninle meselem o an bitti. Bir ürün istedin, ben de kendimce önerdim ve bitti.

Şayet okuma yazma biliyorsan, birkaç kişinin önerdiğim ürün ile ilgili eleştirisi oldu ve ona cevap verdim. Yapılan eleştiriler de önerdiğim ürünün hızının düşük olmasıydı. Ben de onlara cevaben aslında senin pek bir kriterinin olmadığını, hatta açık açık hız konusunda bir kriterinin olmadığını yine senin cümlelerini alıntılayarak göstermeye çalıştım. Bunları yaparken yine seninle muhatap değildim. Çünkü seninle bir sorunum yoktu, sana kendimce ürün önerdim ve seninle iletişimim bitti.

Yine söylüyorum, normalde bunları açıklamama bile gerek yok, okuma yazma biliyorsan zaten bunları anlayabilirdin. Ya da belki de yaş faktörü sandığımdan daha fazla etkili oluyor tartışma kabiliyetinde.

Sonuç olarak saçma sapan konuşan sensin aslında. Neyse.

Bir USB bellek için birçok kriter olabilir. Senin yazdığın şeylerde tek kriter kapasite ve fiyat. Haliyle ben de kendimce bir ürün önerdim sana. Aslında seninle meselem o an bitti. Bir ürün istedin, ben de kendimce önerdim ve bitti.

Şayet okuma yazma biliyorsan, birkaç kişinin önerdiğim ürün ile ilgili eleştirisi oldu ve ona cevap verdim. Yapılan eleştiriler de önerdiğim ürünün hızının düşük olmasıydı. Ben de onlara cevaben aslında senin pek bir kriterinin olmadığını, hatta açık açık hız konusunda bir kriterinin olmadığını yine senin cümlelerini alıntılayarak göstermeye çalıştım. Bunları yaparken yine seninle muhatap değildim. Çünkü seninle bir sorunum yoktu, sana kendimce ürün önerdim ve seninle iletişimim bitti.

Yine söylüyorum, normalde bunları açıklamama bile gerek yok, okuma yazma biliyorsan zaten bunları anlayabilirdin. Ya da belki de yaş faktörü sandığımdan daha fazla etkili oluyor tartışma kabiliyetinde.

Sonuç olarak saçma sapan konuşan sensin aslında. Neyse.

Boş versene, sakinleş. 😸

Onerileri kotuleyen var ancak oneride bulunan yok. Kriterlerimi yerine getiren bu butcede baska bir oneride bulununan olur umarim. Sali gunu alacagim. Baska oneri gelmezse sizin oneriyi almak durumunda kalacagim.

Üzerine azıcık daha koyun bunu alın, verdiğiniz farka değer.

Uyuyordum hocam ayrıca sadece, sakin :D

Umarım yarın gıdecegım DR'da vardir. Eger yoksa da orada olan butceme uygun bir seyi alacagim maalesef. Isim acele.

Data Travel Exodia 3.2 64 gb 250 lira DR'da. Sizin attığınız model ise İnternete özel bizde yok dendi. Gelmişken alacağım. Acelem var. Sizce alayım mı bunu?

Umarım yarın gıdecegım DR'da vardir. Eger yoksa da orada olan butceme uygun bir seyi alacagim maalesef. Isim acele.

Data Travel Exodia 3.2 64 gb 250 lira DR'da. Sizin attığınız model ise İnternete özel bizde yok dendi. Gelmişken alacağım. Acelem var. Sizce alayım mı bunu?

@Toby Fox

Son düzenleme:

@Toby Fox
Exodia 64'ü 250 TL'ye satmak dolandırıcılık hocam. Rezalet bir model ve o fiyat...