Themir
Üstün
Daha önce sizlere kapanacak ya da satılacak şeklinde haber yaptığım ve yakın zamanda canlı yayınlarına son veren Flash TV satıldı ve yeni bir yayın dönemine girdi. İşte yeni logosu ve bazı jenerikleri.
Jenerikler:
Flash TV - birlikte güzel:
Flash TV yakında:
Açıkçası benim yorumuma göre Flash yerine Plaj TV diyor, o kötü. Onun haricinde en büyük eleştirim logoya.
Logo:
Biraz daha inceleyelim, nedense tanıdık geldi.
Şaka maka, daha iyi olabilirdi kesinlikle ki şirketler de Flash TV'ye neden taktı, onu anlamakta zor. Bunların haricinde ilk dur bakalım, iş yapacak gibi düşündüm de şu an içerikleri çok kötü ve bu iki jenerik ile logo harici değişiklik yok. Daha önce haber kanalıydı ki haberleri de ne kadar doğru bilemem.
Lütfen özellikle haber kısmını siyasete çekmeyelim, teşekkürler.
Jenerikler:
Flash TV - birlikte güzel:
Flash TV yakında:
Açıkçası benim yorumuma göre Flash yerine Plaj TV diyor, o kötü. Onun haricinde en büyük eleştirim logoya.
Logo:
Biraz daha inceleyelim, nedense tanıdık geldi.
Şaka maka, daha iyi olabilirdi kesinlikle ki şirketler de Flash TV'ye neden taktı, onu anlamakta zor. Bunların haricinde ilk dur bakalım, iş yapacak gibi düşündüm de şu an içerikleri çok kötü ve bu iki jenerik ile logo harici değişiklik yok. Daha önce haber kanalıydı ki haberleri de ne kadar doğru bilemem.
Lütfen özellikle haber kısmını siyasete çekmeyelim, teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: