Flashforge AD5X vs Anycubic S1 Combo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 299
  • Etiketler Etiketler
    combo
@erdym Aldım ürünü çok teşekkürler. Filament önerir misiniz dediğiniz markaları bulamadım ya stoğu yok ya da geç teslimat yapıyorlar. Yarın veya pazar kapımda olması lazım.

Yine sunlu ve esun öneririm ikisi de pazar yerlerinde satılıyor. Ayrıca pla çok dandik malzemedir bilgin olsun.
PETG çok kokmuyorsa ve zorluk yaşatmayacaksa alabilirim hocam, genelde yeni başlayanlara PLA önerdikleri için PLA istedim.

Petg çok kokmuyorsa ve zorluk yaşatmayacaksa alabilirim hocam, genelde yeni başlayanlara pla önerdikleri için pla istedim.

Aldığınız cihaz ne şu an? Zaten yazıcı yanında filament hediyesi varsa genelde pla oluyor. Petg daha zor basmak için ama pla güneş de bile eriyen bir malzeme.

Porima'nın tablosu genel anlamda bütün markalar için geçerli diyebiliriz sadece sıcaklık farkları mevcut.

Creality Hi Combo aldım.

Daha ucuz PLA var mı, 500 civarına falan. Amazon'dan baktım 700 - 800 TL'ye satılıyor @erdym

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…