Detaylar
Kim cevapladı?25457
Uzman
PLA olarak önerirseniz daha iyi olur hocam.
erdym
Üstün
Yine sunlu ve esun öneririm ikisi de pazar yerlerinde satılıyor. Ayrıca pla çok dandik malzemedir bilgin olsun.
25457
Uzman
PETG çok kokmuyorsa ve zorluk yaşatmayacaksa alabilirim hocam, genelde yeni başlayanlara PLA önerdikleri için PLA istedim.Yine sunlu ve esun öneririm ikisi de pazar yerlerinde satılıyor. Ayrıca pla çok dandik malzemedir bilgin olsun.
erdym
Üstün
Petg çok kokmuyorsa ve zorluk yaşatmayacaksa alabilirim hocam, genelde yeni başlayanlara pla önerdikleri için pla istedim.
Aldığınız cihaz ne şu an? Zaten yazıcı yanında filament hediyesi varsa genelde pla oluyor. Petg daha zor basmak için ama pla güneş de bile eriyen bir malzeme.
Porima'nın tablosu genel anlamda bütün markalar için geçerli diyebiliriz sadece sıcaklık farkları mevcut.
25457
Uzman
Creality Hi Combo aldım.Aldığınız cihaz ne şu an? Zaten yazıcı yanında filament hediyesi varsa genelde pla oluyor. Petg daha zor basmak için ama pla güneş de bile eriyen bir malzeme.
Porima'nın tablosu genel anlamda bütün markalar için geçerli diyebiliriz sadece sıcaklık farkları mevcut.
Eki Görüntüle 247646
erdym
Üstün
Aldığınız siteye bağlı o zaman. Hi Combo'da üretici direk pakete koymamış.
erdym
Üstün
Daha ucuz pla var mı, 500 civarına falan. Amazon'dan baktım 700 - 800 TL'ye satılıyor @erdym
Porima Eco PLA Filament. Bu modelde makarayı kendiniz basmanız gerekiyor harici ucuzlar çok kaliteli değil.