İki model arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Sorunsuz, yedek parça bulması kolay bir model arıyorum.
Ben de 3. bir yazıcı olarak Anycubic bakıyorum ama yorumları çok karışık. Çok problem yaşayan da var. Pazar günü ikinci el ilanı olan bir yazıcıya gidip test edeceğim.

Denemedim fakat ürünün dayanıklığı değişmez. Baskı kalitesi ve tıkanmayı önlemek amaçlı kaliteli model kullanılıyor.
İlk defa kullanacağım için Flashforge almayı düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ederim hocam.

@erdym Flashforge filament aldım denemek icin.

@erdym tekrardan merhaba, nasılsınız? Yazıcıyı kullanırken hiç sorun yaşamadım ve baskılarım istediğim gibi çıktı. Tekrardan teşekkür ederim. Bir sorum olacak, şu an Flashforge filament kullanıyorum eSUN filament alıp ikisini bir kullansam sorun olur mu?

Şu an kullandığım beyaz olan ve mavi olanı almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
İlk defa kullanacağım için flashforge almayı düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ederim hocam.

@erdym flashforge filament aldım denemek icin.

@erdym tekrardan merhaba, nasılsınız? Yazıcıyı kullanırken hiç sorun yaşamadım ve baskılarım istediğim gibi çıktı. Tekrardan teşekkür ederim. Bir sorum olacak, şu an flashforge filament kullanıyorum esun filament alıp ikisini bir kullansam sorun olur mu?

Şu an kullandığım beyaz olan ve mavi olanı almayı düşünüyorum.

Hayır farklı filament türüyle bile sorun yaşamazsın. Yaşayacağın en büyük sorun firmanın kendine özel ısı tablosu olur fakat onun içinde direk slicer desteği var. Kullanacağın filamentlere ayrı ayrı kaç derece olacağını belirleyebiliyorsun.