Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2024
- Makaleler
- 2
Merhaba. Flat Ethernet kablosu için 40 tane çivisiz kablo tutucuya ihtiyacım var. Ne alabilirim? Mümkünse Amazon'dan olsun.
Orret Home 4 Adet Kendinden Yapışkanlı Kablo Yönetim Klipsleri, Çok Amaçlı Kablo Düzenleyiciler, Tel Klipler, TV, PC, Dizüstü, Ethernet Kablosu için Kablo Tutucu, Masaüstü ve Ev Ofis Kullanımı (Beyaz) : Amazon.com.tr: Yapı Market
Orret Home 4 Adet Kendinden Yapışkanlı Kablo Yönetim Klipsleri, Çok Amaçlı Kablo Düzenleyiciler, Tel Klipler, TV, PC, Dizüstü, Ethernet Kablosu için Kablo Tutucu, Masaüstü ve Ev Ofis Kullanımı (Beyaz) : Amazon.com.tr: Yapı Market
www.amazon.com.tr
Şöyle bir şey mi hocam? 4.4 değerlendirmesi var
Orret Home 4 Adet Kendinden Yapışkanlı Kablo Yönetim Klipsleri, Çok Amaçlı Kablo Düzenleyiciler, Tel Klipler, TV, PC, Dizüstü, Ethernet Kablosu için Kablo Tutucu, Masaüstü ve Ev Ofis Kullanımı (Beyaz) : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Şöyle bir şey mi hocam? 4.4 değerlendirmesi var.
AEE® 60 Adet Kablo Düzenleyici Sabitleyici Yapışkanlı Organizer Klips Seti : Amazon.com.tr: Yapı Market
AEE® 60 Adet Kablo Düzenleyici Sabitleyici Yapışkanlı Organizer Klips Seti : Amazon.com.tr: Yapı Market
amzn.eu
- Makaleler
- 2
Bu daha çok silindir kabloları tutmak için tasarlanmış. Flat yanlardan pörtleyebilir ama yine hareket payı olur.Hocam bana bu tarz bir şey lazım örnek olsun diye bunu attım ve benim merak ettim flat kablo sığar mı bunlara?AEE® 60 Adet Kablo Düzenleyici Sabitleyici Yapışkanlı Organizer Klips Seti : Amazon.com.tr: Yapı Market
AEE® 60 Adet Kablo Düzenleyici Sabitleyici Yapışkanlı Organizer Klips Seti : Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
Bu daha çok silindir kabloları tutmak için tasarlanmış. Flat yanlardan pörtleyebilir ama yine hareket payı olur.
Hocam ne alabilirim o zaman?
Şeffaf çok güçlü çift taraflı bantlar var onu kullanabilirsin fazlalığı bıçakla kesersin.
- Makaleler
- 2
Hocam galiba flat kablo için çivisiz tutucu yok. En iyi verebileceğim tavsiye kablo toplayıcı boru alabilirsiniz. Ya da sizin attığınızı alıp köşelere yapıştırarak yapabilirsiniz.
Ya da silikonlasanız olmaz mı? Tabancayla azar azar tutturun.
Ya da silikonlasanız olmaz mı? Tabancayla azar azar tutturun.
Silikon tabancam yok maalesef. Bant işi mantıklı geldi eğer sağlam olursa.
Silikon tabancam yok maalesef. Bant işi mantıklı geldi eğer sağlam olursa.
Olur ben LED ışıklarımı öyle tutturdum.