Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.333 19 Mayıs 2026 #11 shiedae3 dedi: Şeffaf çok güçlü çift taraflı bantlar var onu kullanabilirsin fazlalığı bıçakla kesersin. Genişletmek için tıkla... Akrilik bant güzel öneri. Söküldüğünde pek yapışkan bırakmaz. Duvar boyası söker mi bilmiyorum. Kullanacaksanız boylu boyuna kullanmayın, yeterince güçlüdür. Ara ara kullanın.
shiedae3 dedi: Şeffaf çok güçlü çift taraflı bantlar var onu kullanabilirsin fazlalığı bıçakla kesersin. Genişletmek için tıkla... Akrilik bant güzel öneri. Söküldüğünde pek yapışkan bırakmaz. Duvar boyası söker mi bilmiyorum. Kullanacaksanız boylu boyuna kullanmayın, yeterince güçlüdür. Ara ara kullanın.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 3 Beğeniler 1.436 19 Mayıs 2026 #12 Vavien. dedi: Akrilik bant güzel öneri. Söküldüğünde pek yapışkan bırakmaz. Duvar boyası söker mi bilmiyorum. Kullanacaksanız boylu boyuna kullanmayın, yeterince güçlüdür. Ara ara kullanın. Genişletmek için tıkla... Duvar boyası dandikse söker bizim söktüğü oldu.
Vavien. dedi: Akrilik bant güzel öneri. Söküldüğünde pek yapışkan bırakmaz. Duvar boyası söker mi bilmiyorum. Kullanacaksanız boylu boyuna kullanmayın, yeterince güçlüdür. Ara ara kullanın. Genişletmek için tıkla... Duvar boyası dandikse söker bizim söktüğü oldu.