Arkadaşlar. Fedora'nın RPMFusion sürümünü kurdum. Ancak o çalışmadı. Siyah bir ekran da kalıyordu. Bende Flatpak Steam indirdim. Ve çalıştı. Fedora Linux KDE Plasma kullanıyorum. Umarım güvenlidir.
Detaylar
Kim cevapladı?Merak ve paranoya.
"Note: This is a community package of Steam gaming plaform not officially supported by Valve. Report bugs through linked issue tracker."
Valve'in resmi paketi değilmiş, komünity tarafından yapılmış. Ve onaylı değil.
Valve'in resmi paketi değilmiş, komünity tarafından yapılmış. Ve onaylı değil.
Tabikide Güvenli.Arkadaşlar. Fedora'nın RPMFusion sürümünü kurdum. Ancak o çalışmadı. Siyah bir ekran da kalıyordu. Bende Flatpak Steam indirdim. Ve çalıştı. Fedora Linux KDE Plasma kullanıyorum. Umarım güvenlidir.
O yüzden en güzeli RPM Fusion sürümü değil mi?Fanatiklerin birbirlerine copium yapması haricinde bullet proof değil.
macers
Başarılı
- Makaleler
- 1
Fedora kullanıyorsanız flatpakı öneririm zaten fedora tam olarak non-free paketlerini sevmiyor. Codec vs. dertleriyle uğraşmazsınız.
O zaman Flatpak Steam'i silmiyim kalsın mı?Fedora kullanıyorsanız flatpakı öneririm zaten fedora tam olarak non-free paketlerini sevmiyor. Codec vs. dertleriyle uğraşmazsınız.
macers
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ben yerinizde olsam silerdim ve mümkün olduğunca uygulamaları flatpak üzerinden kullanmaya çalışırdım.