Masayı oyun masası olarak kullanacağım ve üzerinde 25 kg ağırlık olacak, bu masa bu ağırlığı taşıyabilir mi? Satıcı yorumlarında vs. taşıyabilir cevabı verilmiş ama pek güven vermedi. Sallanma olur mu? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu masa alınır mı? 3000 TL bütçeye 160 cm masa öneriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
erdym
Üstün
Masayı oyun masası olarak kullanacağım ve üzerinde 25 kg ağırlık olacak, bu masa bu ağırlığı taşıyabilir mi? Satıcı yorumlarında vs. taşıyabilir cevabı verilmiş ama pek güven vermedi. Sallanma olur mu? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu masa alınır mı? 3.000 TL bütçeye 160 cm masa öneriniz var mı?
Aynısını idareten yerde oturmamak adına yeni aldım, güzel sıkarsanız üründe en ufak bir sallantı yok. 1700 TL'ye fiyat performans açıkçası. Metalinde ve yüzeyinde herhangi bir çizikle karşılaşmadım.
Aynısını idareten yerde oturmamak adına yeni aldım, güzel sıkarsanız üründe en ufak bir sallantı yok. 1700 TL'ye fiyat performans açıkçası. Metalinde ve yüzeyinde herhangi bir çizikle karşılaşmadım.
Eki Görüntüle 212191Eki Görüntüle 212192
Başka iyi masa yok ki piyasada.
erdym
Üstün
IKEA mutfak tezgahları çok iyi, yurt dışında falan da masa olarak oldukça popülerler ve kalınlığından dolayı aşırı estetik duruyor. Uygun bütçem olduğunda yapmayı planlıyorum.