NeX34

Üyecik
Ben OpenWrt kurmak için modemi kendi paneline OpenWrt bin dosyasını direkt systems-upgrade üzerinden OpenWrt dosyasını firmware local upgrade yapıştırdım ve sonra kurulum yaptı. Sonra bütün internet kesildi, internet alamadım. Daha sonra bir şeylerin ters gittiğini anladım, reset tuşuna bastım ama öyle değilmiş. Sonra fişi çekmem gerekiyormuş. Sonra reset tuşuna basılı tutup prize takıp mavi ışık 5 kere yanıp sönmesini bekleyecekmişim. Daha sonra u-boot yaptım, panel geldi, beyaz ışık yanıp sönüyor ve bağlantı var ama modemin panelde benim bağlantım olmadığını gösteriyor. Ama internette dolaşabiliyorum. Şimdi beyaz ışık yanıp sönmesi normal mi?

Bağlantı kuramıyor: "No internet connection! Find a network to reconnect." gösteriyor. Bütün kablolar bağlı, daha yeni aldım. Bunun sebebi nedir? OpenWrt kurulumu nasıl yapılıyor, temiz baştan? Sonra bana yardımcı olacak var mıdır?

1. Modemim Flybox 5G Home bağlı. 2. Modemim - Flint 2 (GL-MT6000) Wi-Fi 6 high-performance home router birinci modem LAN portuna bağlı, 2. modem WAN/LAN 2.5 portuna bağlı. Bunda problem yok ama buradaki problemi bilen var mıdır? OpenWrt nasıl kuruluyor?

IMG_2124.webp

c455c958-a292-41d5-b093-77d5c8602afc.webp