Mevcut Flood'un önüne geçilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VENGEANCE ANGEL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 675
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.

VENGEANCE ANGEL

Üstün
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Herkese hayırlı geceler.

Diğer sitede de canımı sıkan ve maalesef burada da dikkatimi çeken bir olaydan bahsetmek istiyorum.

Mesela bir konuyla alakalı bir soru soruldu. Örneğin: "X marka Y model bir parça var, Alınır mı?" gibisinden konu açılıyor ve herkes alt alta aynı şeyleri yazıyor; "Alınır, alınır, alınır..."
Birisinin söylemesinin yeteceğini düşünüyorum. 3-5 kişinin alınır demesi yerine, bir kişinin alınır demesini + olarak puanlayabilir veya beğeni emojisi atabiliriz. Böylece konuda mesaj kalabalığı olmaz, farklı bir cevap ararken hep aynı şeyleri görmemiş oluruz.

Ekstra söyleyecek bir şeyi olan yine söyleyebilir tabi ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alınır fakat bunu şu kadar süre kullanırsın gibi yorumlar da yapılabilir. Veya üstüne şu kadar koyup şu ürünü al gibi de olabilir.
İşte demek istediğim de oydu zaten. Alınır diyip bırakanlar var mesela ben onları kastediyorum. Al diyen, alma diyen, ya da bunun yerine şunu alabilirsin vs. gibi mesajları görmek için flood mesajların arasında kaybolmayalım diyorum ben de işte.

Bu kadar takılacak bir şey göremiyorum, beni hiç rahatsız etmedi şu ana kadar.

Kuralı var bunun?

2. Aynı mesajı dikkat çekmek için birden fazla konunun altına yazmayın ve bir mesajı iki defa göndermeyin. Bu Spam'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…