Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet, kesinlikle alınır.Merhaba, 2. el PS5 Pro almayı düşünüyorum ve ürünün garantisi Fly Technology üzerine. Daha garantisinin bitmesine 1 sene var. Sizce Fly Technology güvenilir midir?
Güvenilir. PS5'imi oradan aldım.
Miles Upshur 3
Üstün
Ürünü sana gönderirler o konuda için rahat olsun ama bu satıcıyla ilgili sıfır diye iade ürünleri sattığına dair çok fazla mesaj okumuştum.
Sipse
Çalışkan
CFI seri kodları varmış konsollarda 7121 7021 falan benim alacağım seri 7021 farkları nelerdir? Performansı etkiler mi?
Yanlış anlaşılma olmasın ben ürünü 2.el alıyorum sıfır fly Technology mağazasından almıyorum ama ürünün garantisi fly Technology üzerine.
Merhaba, 2. el PS5 Pro almayı düşünüyorum ve ürünün garantisi fly Technology üzerine. Daha garantisinin bitmesine 1 sene var. Sizce fly Technology güvenilir midir?
Yanlış olmasın Trendyol veya Hepsiburada üzerinden PS5 almıştım.
ElonXMusk 57
Üstün
- Makaleler
- 1
Peformansı etkilemiyor. Bir fark olmuyor sonuçta garantisi Fly Tecnnology.CFI seri kodları varmış konsollarda 7121 7021 falan benim alacağım seri 7021 farkları nelerdir? Performansı etkiler mi?
Yanlış anlaşılma olmasın ben ürünü 2.el alıyorum sıfır fly Technology mağazasından almıyorum ama ürünün garantisi fly Technology üzerine.